przeciez podpis jest wiesniacki :P
Wersja do druku
przeciez podpis jest wiesniacki :P
Eee, podpis jest ok, czasem jego miejsce jest wiesniackie :)
no jak tak to czekam na sygnaturke ktora dla mnie jest atutem
"under construction" :D
Najkorzystniej 52. Nie widać aż tak mocno trójkątnego kształtu twarzy.
50 - rzęsy za ostre w stosunku do reszty.
51 - lewa ręka - wygląda jakby miała ją amputowaną i doklejoną jakąś inną :D
53 - ok, ale 52 lepsze.
52 rewelacja widać piekne włosy
53 przydalaby się wieksza Go nietylko obejmująca oczy
52 najlepsiejsze z tego setu :)
Wybralem sie wczoraj na zakupy w poszukiwaniu spodni a w rezultacie ustrzelilem kilka zdjec :)
Emma Proctor
54
55
56
za dwie ostatnie serie daje 5/6. modelka z pierwszej sesji jest bardzo duzym atutem :)
Gdzie sie podziały ostatnie fotosy:?:
bo poszly na serwer z ktorego jednak zrezygnowalem, jak troche to ogarne to je wkleje na nowo, dzieki za odwiedziny :)
ogarnalem, ostatnie zdjecia zostaly przywrocone :)
45 i 49 sa rewelacyjne. 49 to swiatlo zastane?
Byc moze ze lekko doswietlalem lampa, jezeli nie ma exif'ow to postaram sie zajrzec wieczorem. Jestem poza kompem.
49! personal best!
kurka musze przemyslec migracje za takimi planami!!:)
super fota
To jeszcze kilka z szuflady z Samem.
Od nowego roku Sam bedzie nowa postacia w tasiemcu "Eastenders" na BBC.
Bedzie gral Leon'a Small'a, boksera, syna alkoholika. To tak dla zarysu postaci :D
Podejrzewam jednak ze tylko wyspiarze beda wiedzieli o jaki tasiemiec chodzi ;)
57
58
59
60
miło, że nie przerobiłeś na twarzy na wosk
57. i 60. mniami! a w 60 to sie zakochałam
Może było zimno, ale...Zdjęłabym mu ten niebieski sweter. Zupełnie mi nie pasuje. A zdjęcia fajne.
Podziwiam, aż człowiek zapału nabiera oglądając takie prace ;)
ogolnie wszystkie fotki bardzo ok
pzdr
Miałem jakieś swoje fotki wrzucić do oceny ale "przeszedłem" się po Twojej galerii i jednak poczekam na lepsze czasy mojego artyzmu :)
Wielki PLUS + za całokształt, a sepiowa kolorystyka wcale mi się nie nudzi ale może to już moje zamiłowanie do ciepłego :]
Dzieki za odwiedziny, ale nie krepuj sie - troche odwagi i zimnej krwii i wklejaj galerie.
Tu na forum jest raczej metoda 'krotkiej pilki', ale dzieki temu mozna sporo wyniesc. Jak masz do siebie dystans i chec do nauki to tylko wyjdzie Ci na dobre :D
Powodzenia!
Mnie z całej Twojej galerii najbardziej urzekły (idąc od początku) zdjęcia: 1, 5, 14, 19, 32, 49, 52, 55, 60.
Mają "coś" w sobie i przykuwają na dłużej wzrok.
Super robota.
Maly update, z ostatniego dreptanego pleneru z Kamilem.
61
Swietna fota!
Z szuflady z ostatniej jesieni, niestety nie pamietam imienia, szkoda;
62
i jeszcze szuflada, 3x Demi, nie obrabialem, ladne jest takie jakie jest, usunalem tylko kilka niepotrzebnych pypci z buzi jak i ze sweterka ;)
63
64
65
66.
Konkurs zakonczony, przegrany, ale wstawic juz mozna do swojego watku.
Dziekuje wszystkim ktorzy glosowali na to zdjecie :D
Szuflada, troche odgrzewanie kotleta, ale akurat wiosenne sprzatanie robie,
67
68
69
68 rewelacja!
67 w kwadrat i mocniejszy kontrast poproszę :D
Kilka z wczoraj, Hedvig, milosniczka polowania na dzikie ptactwo oraz wedkowania :D
70
71
72
73
Jakieś takie nieostre (w porównaniu do poprzednich).
71 - nogi kulturystki?
72 - trochę za mało twarzy widać przez te włosy.
73 - dekolt "ciutkę" nieoświetlony.
70 najlepsze, ale znowu lekko słabo te nogi.
Moze dlatego ze tym razem zadnego nie wyostrzalem, co do nog to widac dziewczyna cwiczy.
O ile z tym dekoltem to moze i bym sie zgodzil o tyle z tym ze malo twarzy widac to juz wymyslasz :)
No nie wiem... Taka jakaś strasznie długa i wąska. Dla mnie to to dziwnie wygląda. Staram się zawsze unikać "obcinania twarzy włosami", a jak już, to albo po równo z każdej ze stron (jakby tu miała grzywkę na czole, albo coś w tym stylu, to by było na pewno lepiej), albo tak zawadiacko, że widać że tak miało być (to mi się raczej rzadko zdarza).
Zeby nie bylo podmieniania plikow wstawiam tez wersje wyostrzone.
70s
71s
72s
73s
[/QUOTE]
Wyostrzenie na gładkich powierzchniach można wymazać na masce... (czoło, coś poza GO, ...)
Bardzo przyjemne fotki. 135mm tak?
Tak, w wiekszosci, moglo sie gdzies wmieszac 85 i 35 tam gdzie szeroko. Powinny byc exify.
Marne te trzy ostatnie. Na 71s i 72s modelce coś z głowy wyrasta. Na 73s ramiona modelki może powinny być odchylone do tyłu bo na zdjęciu wygląda jak zgarbiona.
calkiem milo, ale moze zagraj emocjami?
Masz szczescie do modelek :) co jedna to ladniejsza :) a tych nog, jako kobieta wiecznie nie zadowolona ze swojego ciala, zazdroszcze :) A co do zdjec - sepia jest juz Twoim znakiem rozpoznawczym i pasuje tu idealnie :)
Wszystkie sa piekne :)
Sepia moim znakiem?
No nie myslalem tak o tym..
Ogolnie... nie lubie sepii, a to co mam na zdjeciach faktycznie trudno inaczej opisac.
No nie wiem co powiedziec.. :D
Przejrzałem wszystko. Zdjęcia generalnie O.K. Chociaż wydaje mi się, że momentami za bardzo skupiasz się na szczegółach twarzy. No i fotka nr 001 jest THE BEST. Takie coś zdarza się raz na parę tysięcy pstryków :!::!::!: