Fajne plany, fajne.
Wersja do druku
Fajne plany, fajne.
a mi jakoś nie pasuje , za dużo tych "boków"
nissan patrol w akcji
Przeostrzone :/
Duży wycinek kadru?
jakieś 90% kadru
Aparat dużo psuje :(
A właśnie, też miałem dzisiaj napisać :) Gratki, gratki!
dzięki :)
Zdecydowanie należało się. Kawał dobrej roboty! :)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Cóż napisać. Nic nie napiszę, bo takich zdjęć nie wypada mi już komentować. Zapytam tylko czemu ten materiał nie poszedł na BZ WBK Press Foto (jeżeli nie poszedł :D)
nie poszedł na bzwbk bo powstał 2 dni temu. Może pójdzie w przyszłym roku.
Tak też podejrzewałem, że świeżynka.
No cóż, po tym materiale ostatecznie przybijasz ostatniego gwoździa i umieszczasz się u mnie w szufladce podpisanej : Wymiatacze w swojej dziedzinie fotografii, na skalę krajową i wystawiający się na jednym z kilku miejsc (forów itp), w których oglądam zdjęcia
(dołączasz tym samym do saera, co do którego również nabrałem uczucia, że "satysfakcja w 100% gwarantowana" :D)
2,3,12 dla mnie najlepsze choć wszystkie w sumie bardzo dobre jako całość.
noooo ;)
Świetne reportaże, gratuluję poczucia estetyki i dobrego oka :) Ostatnia seria zdecydowanie najlepsza.
ja dodam od siebie - jako przypominacz - ze przeciez zabol jest profi - to i jakośc profi. no i przyjemnosc z oglądania. a ze urosl jak paw? no coz... nalezy sie.
pozdrawiam
patrząc na ten repo ,to mam wrażenie jakbym grał w bardzo dobrą grę wojenną. to oznacza,że przekaz jest znakomity :)
Zdjęcia urywają łeb, kapitalne. Gratuluję i serdecznie pozdrawiam!
na Zachęcie ;)
No i gratulacje - wiadomo czego. Choć przyznam, że w tym roku ogólny poziom prac był słaby, to kategoria 'reportaż' obsadzona była najmocniej - tym bardziej gratuluję zwycięstwa z dzielną konkurencją.
Gratuluję nagrody w NG, znakomicie zrobiony reportaż.
Dla ludzi niezaznajomionych z google'em :
http://www.weekendfm.pl/?n=38173&-da...nal_geographic
(pierwszy lepszy link + wywiad)
Miałem rację :
:D
Rybacy nad rzeką Niger
Tym razem szału nie ma. Dodatkowym czynnikiem na nie, jest to, że nie widać że to nad Nigrem, równie dobrze mogłoby być w PL :)
Nieciekawe. Kompozycyjnie ok, ale nie widzę treści. Pojedyncza klata akurat w tym kontekście to nie za bardzo. Czekam na serię, bądź bardziej wyrafinowane pojedyncze smaczki.
no to na kolorowo
Wymowniejsze, ale czemu krzywo i ucięte niebo :) Zaczynam się martwić, obrosłeś w piórka? ^^
Mógłbyś chociaż raz odpuścić sobie komentowanie zdjęć zabola?
Z jakiego powodu?
Bo czasem fajnie pooglądać dobre zdjęcia. A Ty na siłę uczepiłeś się zabola, normalnie jakbyś był jego mentorem...
Opcja Ignoruj?
Rybacy nad rzeką Niger - to zdjęcie bardziej do mnie gada jak ustawię je w ten sposób że wycinam niebo i dodatkowo zasłonię prawą część kadru - jest wtedy jeden rybak, fajna gra świateł odbijających się w wodzie
A mi ci rybacy podobają się tacy jacy są. Ta rozmyta postać w rogu, taka przygarbiona, pokazuje, że nie jest lekko. No i plus za światło na wodzie.
Mecz w Nouadhibou
Widoczek z Brna