niedziela osobiście także mi pasuje.
Wersja do druku
Ja niestety nie będę mógł się zjawić- egzaminy semestralne :/ Wolny jestem dopiero wieczorem ale wtedy to już ciemnia jest ;)
Stawię się, może trochę marynarskim krokiem (nie wiem, czy zdążę wytrzeźwieć), ale się stawię. ;)
to i tak nieźle ,bo będzie nas trojka.Nie mam dostępu do netu w rannych godzinach tak że nie sprawdzę co się będzie działo tu na forum ,najwyżej pojadę w ciemno jutro na 11-ą.Na priva wyślę numer tel do tatanka74 i p72 ,jakby coś się zmieniło to dajcie znać.
Właśnie dotarłem do domu. Jestem totalnie narąbany, więc jutro, a raczej już dziś o 11 będę jeszcze bez kaca. I wszystko gra.
jeszcze ja :)
no a gdzie to foto ?
jak sie udal plenerek?, szkoda że nie mogłem :(
Dla mnie mało owocny,gdyby nie małpka w kieszeni nie zrobiłbym nic,miałem zapakowane w aparatach B&W iso 25 ,i kolor iso 100 ,na te warunki oświetleniowe byłem bez szans z tymi czułościami,a ogólnie to fajny spacerek ,P72 jak i ja w niezbyt wysokiej formie fizycznej ,ale za to Blackrado i Tatanka 74 to nasze odwrotności i w ich aparatach widziałem dużo fajnych ujęć,a także jestem ciekaw prac kolegi P72,moze być " na grubo" :-D
Przespałem się i od razu lepiej. Mała relacja:
Blackrado ogląda swój wizjer od środka:
było zimno:
Tatanka74 podziwia efekty działania swojej nowej zabaweczki:
analogforever myśli: jak to dobrze, że mam film, nie strzelam co chwila jakiegoś beznadziejnego ujęcia.
Podczas spotkania pojawiła się inna ekipa:
z takim wyposażeniem:
Panowie głosują nad wyborem metody głosowania nad metodą gaszenia pożaru:
Przeszliśmy się na herbatkę z Canonem w bokehu:
w jej piciu towarzyszył nam:
Idąc Kocim Szlakiem:
natknęliśmy się na śliczny bluszczyk:
jakiś czas temu zaszedłem na Księży Młyn
http://picasaweb.google.pl/slawek.ro...75907828323938
zalany "landrynkami" aparat włożyłem pod kran, umyłem i jest ok. Obiektyw przetarłem mokrą gąbką i już się nie klei. Choć jeszcze zdarza mu się zastygnąć w krańcowej pozycji. Mam nadzieję, że będzie żył. ;)
analogforever, już widzę ;) wcześniej nie wiedzieć czemu nie załadowało się
p72 najbardziej podoba mi się opis do zdjęcia o głosowaniu nad wyborem metody głosowania ;) Ja nie wiedziałam, że Blackrado to kobieta....tym bardziej z takimi pieknymi puklami :) Kurcze kurcze....trzeba to powtórzyć!
Analogforever tak też myślałam, że dzisiaj to pogoda nawet na jakąś 400 :( generalnie to warunki dzisiaj były paskudne :(
Kurcze aż żal coś mi ściska, że nie mogłem do was dołączyć a byłem tak blisko (cały weekend przesiedziałem w palmiarni) fajane fotki szkoda że analog powiesił starą fotkę nic więcej "małpką" nie ustrzeliłeś?
Mam nadzieję że na następny łódzki plenerek uda mi sie dotrzeć.
mnie tez szkoda że nie mogło mnie być, następnego juz nie odpuszcze :)
A ja spóźniona, ale z tego samego pleneru :)
Na dodatek pierwsza próba wklejenia fotki i może mi się nie udać
a jednak :)
tylko coś takie malutkie,
jak poćwiczę to będą większe
widzę że serwisant jesteś,obiektywy też naprawiasz?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Tatanka 74
zdjęcia fajne,nie zawsze to co duże to lepsze ,chodzi mi o ich rozmiar,prosze następnym razem nie wciskaj kolegom fotoamatorom że masz aparat od kilku dni. :-D
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ta fotka jest z tego pleneru,zrobiłem tylko 4 zdjęcia ,wiesz nie czuje cyfry,a to jedno zaprezentowane to chyba najlepsze co mi wyszło w tym dniu.
posprzątałem tu trochę.
sprawy związane z Foto Dej w EC1 skonsolidowałem w tym wątku:
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=42507
natomiast ogólnie o łódzkich plenerach mamy ten temat:
http://canon-board.info/showthread.php?t=42386
Dzięki :)