oczy i usmiech byly mniej wiecej jak na avatarze;)
Wersja do druku
oczy i usmiech byly mniej wiecej jak na avatarze;)
To może następnym razem przy słabym świetle spróbuj błysnąć lampą w blendę i zobaczyć czy daje to jakieś efekty. Sam tego nie testowałem w plenerze bo przy ostatnich sesjach z blendą miałem bardzo dużo światła :)
robilem blyskanie lampą w blende w domu, calkiem fajne efekty:) w sumie to musze spróbowac, ale przy mojej duzej blendzie moge poruszyc sporo fot:)
tu blyskalem lampą w blende po prawej stronie:
http://canon-board.info/showpost.php...4&postcount=69
a teraz brzydal:
51.
Brzydal z taką twarzą?:-D Tylko te oczy jakieś takie.
ej, brzydalu, nie jest źle ;) wiecej nie powiem, bo siedze na lapku nieskalibrowanym
wlasnie slonce za oknem zniknelo i sam zauwazylem przepalenia.. grrr;) musze do piwnicy kompa wyniesc chyba:P
no a teraz nie brzydal:)
52.
ooo.. ładnie :) czym świeciłes?
420 ex z lewej strony:)
oczami świecił tak mu błyszczały:)))...zdecydowanie fajna Agata:))) mówię o zdjeciach:)))
podam linka do miejsca gdzie wrzucilem kilka zdjęć kwiatków, nie powiem, ze Pan powyzej nie byl inspiracją:p oczywiscie.. to jeszcze nie to.. :) ale zapraszam:
http://www.photoblog.pl/loome
53. Po długiej przerwie we wrzucaniu tu zdjec... Moja Olga:)
Nie chwal się tak. Portrecik bardzo, bardzo.
Moja Olga:))))) uzurpator:)))))...portret zaiste fajny...jasny, delikatny, kobiecy
Bardzo przyjemne. Piękne włosy, szkoda, że nie zakrywają całkowicie sweterka.
Ładniutka Pani,ładny kadr,ładne odcienie i kontrasty...
Zawartość cukru w cukrze-100%,czyli sama słodycz.
Miodzio!
dzieki wam:)
Adso - opisujac zdjecie opisales Olge tak jak ja ją widze:)
tomdz - sweterek mi ani troche nie przeszkadza:) ale wiadomo - co zdjecie - kazdy inaczej by zrobił:)
54. Z Basią. Wprawka do takiego stylu. Skóra nie gładzona, nie czyszczona, dla odmiany;)
A czemu w tą stronę?
co autor miał na myśli? nic.
tak mu się podobało;)
no ew moge wymyslic jakas teorie, ale za późno już na bajki:)
Spoko, tak pytam, k poddzierżeniu razgawora.
kapewu:)
55. Rowno prosto i klasycznie:)
Poprzednie kompletnie leży kadrowo, bardzo dziwnie się je ogląda. To natomiast zbyt mocno dopalone lampą. Ustaw słabszą moc błysku aby wypełnić. :)
tu wlasnie robilem testy mocnego blysku lampa, ale brak rozpraszaczy sprawil ze to wyglada nie tak jak chcialem:)
kontrast byl taki duzy, ze w sumie mocniej blysnac powinienem jeszcze zeby przepalow nie bylo. duzo musialem tu kadrowac, inaczej byloby duzo bialego w tle:)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
56.
Klasycznie, jedyne co mi się nie podoba to sterczące włoski. Sekundka w PS a efekt bedzie pewniejszy i odczucia lepsze.
oo Manaj z grona? Witaj:)
Zdjęcie ładnie naświetlone, zdecydowanie lepiej niż poprzednie :) Być może trochę za dużo góry ale poza tym bardzo fajne :)
55 za poprzednikami - nie pierdykaj lampą ze stopki. Pożycz ode mnie kabel ettl :D
56 przyjemne, pastelowe. Lubię. Może trochę za dużo góry (tzn ukucnąć, tło zostawić tak samo, a modelka poszłaby w górę).
ten kabel to bede musial obadac i skopiowac:)
Wtyczki ettl raczej samemu ciężko dorobić - już nad tym myślałem...
chodzi mi o tą przeróbke zwyklego kabla ettl przy pomocy wtyczek din bodajże:)
57. Troche popsute
Plastyczne takie. Malarskie. Adsowe :D
Mi się nie podoba, że twarz żółtozielona, a białka oczu niebieskie.
a tam,... Loomowe jest. aczkolwiek zgodzę się z miclesem... jak dla mię za zółto niebieskie, to Szwedka była?:))) spróbuj bez kolorków? bo zdjęcie fajne:)
Sam kadr fajny, ale faktycznie popsułeś.
To jest moja Olga, nie Szwedka:P
I Adsowe to raczej nie jest, bo sie Adso obrazi Miclesie:P
Od kiedy powiedziales o tych niebieskich oczach to też mnie razi, wczesniej nie zauwazylem.. ale poza tym lubie tą obróbkę:)
moja Olga, moja Olga...uzurpator:)))
58. Podczas spaceru :)
kazałes się TWOJEJ Oldze rozebrac do sweterka w taki ziąb?:) a teraz do rzeczy...zdjecie fajne, ale... twarz Olgi jest tak jasna, że sprawia wrażenie nieostrej w obrębie nosa, który zlewa mi sie troszkę z policzkiem...za to splot na sweterku wyszedł idealnie...myślę, ze to kwestia takiej obróbki bo tak sobie zawinszowałeś...fajne zdjęcie:)
Po co te liściory w kadrze! No i rękawiczki_off i byłoby idealnie. 50 1.4 gryzie!
bardzo ladna konwersja do b&w w ostatnim zdjeciu :)
podoba mi sie
59. No to teraz nie BW :)
Ładnie zakomponowane, ale osobiście niespecjalnie lubię takie kadry z góry.
56 i 58 nareszcie ładne i zwyczajne a nie przekombinowane kadry
podobają mi sie te dwa zdjecia :)
Jako ze mam problemy z kolorami - w ramach testu wrocilem do 58 i oto wersja kolor. Jak wyszlo ?
60.
spox, szkoda trochę że przycięte od dołu.
Ciut bladożółto. I tutaj drażni już przeostrzenie. Ale fota jest fajowa.
kolorowe się podoba bardziej...mnie:) i nic mnie nie drażni:)...no..może poza tym listkiem całkiem z przodu po prawej stronie
a ja wolę czarno-białe