KrzysK wielkie dzięki za wszystko , piszę te słowa ubrany w nową forumową koszulkę - jak dla mnie jest ŚWIETNA !
Warto było tyle czekac...
Wersja do druku
KrzysK wielkie dzięki za wszystko , piszę te słowa ubrany w nową forumową koszulkę - jak dla mnie jest ŚWIETNA !
Warto było tyle czekac...
KrzysK wielkie dzieki :). Paczka juz dotarla. Smyczka i ID misiowe (gatunkowo:D:D:D). W 100...0 % POZYTYW !!! (o choroba to nie Allegro...)
KrzysK podziekowania od kolejnego zadowolonego.
Doszło wszystko dzisiaj. Dziękuje bardzo.
Ja również mam!
pssssst (to kapselek)
najlepszego, Krzysk!
Dziękuję za koszulki!!!!
dzięki wszystko jak ta lala:))))
Ekstra wykonanie wszystko fajno :)
Dziękuję Krzysiek, dziękuję baaardzo!!Rewelacja wykonanie!!Jesteś wielki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*
Ja teraz żałuję, że zamówiłem tylko jedna koszulkę :cry:
Poza tym super :)
Cieszę się, że wszystko jest ok i że się Wam podoba :-) Miłego użytkowania. :-)
do mnie właśnie doszedł identyfikator i smycz ale jeszcze go nie widziałem bo w pracy siedze żona dzwoniła że jest dzieki pozdrówka:-D
Odebralem wlasnie ID i smycz.. dla mnie rewelacja, szczegolnie smycz:) Dzieki wielkie KrzysK, ze Ci sie chcialo :)
PS
A moglem 2 smycze zamowic.. o ja ^%&*#(@*@! :mrgreen:
Gadżety miodzio, dzięki KrzysK! :)
Dziś odebrałem ID ze smyczą, aż mi sie łezka zakręciła...Jakie to śliczne :)
Serdecznie dzięki za włożony trud.
Pozdrawiam
KrzysK świetna robota!! Smycz + legitymacja = SUPER!! Gratuluje przede wszystkim cierpliwości :)
Ciekawe kiedy kolejna tura bo jestem dosc powaznie zainteresowany:)
dałeś czadu Krzysk , dzięki
ps. warto było czekać ;-)
A przemencjusz ma Twój. :-) Błąd w druku a ja nie zauważyłem. Dostaniecie obydwoje nowe ID
EDIT
Przepraszam Was. Sprawdziłem na liście i w momencie druku przetasowały się te dwie karty. Były po prostu obok siebie. Czekajcie spokojnie na nowe.
Będą szybko.
Ja też byłbym strasznie wdzięczny za PM, ponieważ tą turę przegapiłem... Nie chciałbym by to się powtórzyło...
Dotarla do mnie przesylka, wszystko jest ok, mam tylko jedna propozycje.
Nie chcecie przemyslec sprawy i zrobic nadruk na plecach koszulek a z przodu ewentualnie tylko male logo? Strasznie lyso wyglada w sumie tyl, idac z aparatem , i podczas pstrykania, nikt nie widzi juz nadruku,Stad moja uwaga.
pozdrawiam.
KrzysK- kawal dobrej roboty, dzieki;-)
Też jestem zainteresowany 3 turą.
Zgadzam się. Z tyłu nadruk większy, żeby rozpoznać z daleka, a z przodu wystarczy mały napis czy logo - w końcu witasz się z kimś raczej z odległości bliższej, więc i tak zobaczysz :D Poza tym to po prostu wygląda jakoś tak z klasą. Wielkie nadruki z przodu, jakby takie coś miało być, kojarzą mi się z podróbkami adidasa sprzedawanymi na targu.
I mam nadzieję szybko doczekać kolejnej tury, żeby się móc w koszulkę zaopatrzyć :)
Też jestem chętny... nawet na parę kompletów. Sugestia "pani_od_kotów" bardzo mi się podoba.
Ja też byłbym zainteresowany 3 turą.
Zainteresowany turą na koszulkę i ID. kurde.. ..poprzednie ID które miałem niestety wpadło do wody. Nurkować tylko mogłem, ale to ze statku i tzw "nici" z nurkowania hmmm .. czekam na turę. jesli ktoś zapisuje chętnych użytkowników to się chętnie pisze na ID i gadżety ;)
Ja też byłbym zainteresowany 3 turą.
Ja tez:)
trochę ludzi by było jak widzę.. ..fajnie. ;)
tez czekam i czekam ;):)
Piszę sie na nast. turę.
no to co z tą III turą? kiedy ona? ktoś coś wie? widział? słyszał? Pozdrowionka
ja tez nie ukrywam, że byłbym zainteresowany smyczą... :)
pozdrawiam
Kubek już mam a smycz identyfikator i koszulka też by się przydały...:-D
rowniez zainteresowany;)
ja takoż chętnie smycz z identyfikatorem oraz koszulkę zakupię
ID + smycz jestem chętny, jak sprawa stoi? piszę z komorki takiwęc przepraszam ze nie moge doczytac
ja piszę sie na smycz, w zasadzie nawet dwie.
Proponuję, aby wszyscy chętni na następną turę gadżetów zaczęli w sposób skoordynowany tworzyć listę chętnych, tak jak to było w poprzednich edycjach.
http://canon-board.info/showthread.php?t=32748&page=12
LISTA
ID:
SosnA
suma = 1
SMYCZ:
SosnA x2
suma = 2
reszta zainteresowanych niech sama się wpisze, kopiując dopisując i przeliczając sumę.
ID:
SosnA
preinwher x1
adrian1901 x1
suma = 3
SMYCZ:
SosnA x2
preinwher x2
adrian1901 x1
suma = 5
ID:
SosnA