hihi lepiej żeby nie ;) rozumiem że liczy się liczbę głosów a nie procent podany obok sondy?
Wersja do druku
hihi lepiej żeby nie ;) rozumiem że liczy się liczbę głosów a nie procent podany obok sondy?
Ja musze napisac, ze trzecie zdjecie wyglada, jakby ktos wyjal kadr wprost z telewizora:mrgreen: Gdzie ono bylo robione?;)
o które zdjęcie chodzi? i o co chodzi z tym kadrem z telewizora?
To zdjecie mialem na mysli:) Mnie ono po prostu przypomina kadr z jakiegos starego filmu. Nie wiem dlaczego, ale tak jest:P
zgadzam się ;) wg mnie bardzo dobre zdjęcie:)
A zdjęcie sierpnia będzie?
Ja niestety znów zapomniałam :(
Ech!
No właśnie co ze zdjęciem sierpnia?? Akurat ja nie zapomniałem, a tu już za chwilę połowa września. Czyżby miało nie być sierpniowego głosowania??
Czy tylko seja i ja wysłaliśmy fotkę na Zdjęcie Miesiąca? ;)
Troszkę szkoda by było gdyby konkurs się nie odbył... pierwszy raz wziąłem udział :mrgreen:
Ja tradycyjnie (z braku przypominajki) zapomniałem ;)
A ja w tym miesiacu sie zbuntowalem :P
będzie, już na dniach. Za dużo rumorsów czytam ;)
Jest też http://calendar.google.com, gdzie również można ustawić wydarzenia cykliczne i przypomnienie majlem lub esemesem.
Minęła połowa września a o zdjęciu sierpnia nic nie słychać... :(
Bo ważniejsze jest "5D i co dalej...?" :) . Takie życie. ;)
Coś mi się zdaje, że Kubaman przesunie głosowanie na październik jako głosowanie fotografii września, a w sierpniu była przecież przerwa urlopowa. Z postów wynika, że prawdopodonie nadeszły dwa zdjęcia więc nie opłaca się głosować, a do tego większość wypowiedzi sugeruje zapominalstwo. Czasami trzeba spokojnie poczekać i w międzyczasie zrobić małe <zakupy>.
ja też wysłałem zdjęcie wieć jest już nas troje
ja tez wyslalem.
mysle ze "winne" sa premiery Canona :)
kurz po premierach opadnie, narzekania czego nie ma sie skoncza i wtedy sie zdjecia pojawia.
Kurczę, a ja się szykuję nie zapomnieć o zdjęciu września...
Kuba pewnie zrobi dwie sondy i załatwimy sprawę hurtem :)
to moze jeszcze chwile poczekamy i przy okazji zalatwimy zdjecie roku :)))
albo stulecia....
Sierpniowy konkurs odpuścił sobie mod, wrześniowy pewnie odpuszczą uczestnicy ...
właśnie się pojawiło
Przejmuję prowadzenie "Fotografii miesiąca". Od października zdjęcia należy przesyłać do mnie, mail jest podpięty linkiem w regulaminie.
Ja mam taką propozycję. W regulaminie konkursu jest napisane, że laureat zdjęcia miesiąca ma możliwość opublikowania zdjęcia miesiąca w czasopiśmie Lustrzanka. Ale jedno zdjęcie naprawdę trudno „rozciągnąć” tak aby publikacja miała jakiś sensowny wymiar a z drugiej strony nie chciałbym aby informacja na temat zdjęcia miesiąca znajdowała się gdzieś na marginesie. Czy istniałaby możliwość aby ustalić, ze do czasopisma idą na przykład cztery zdjęcia czyli zwycięzca i trzy kolejne? Wtedy można już zrobić coś bardziej konstruktywnego. Należy tylko pokonać jeden problem jakim jest większa rozdzielczość zdjęć do druku niż ta w, której są zamieszczone na Forum.
Pozdrawiam!
Sergiusz! To nie przejdzie, Lustrzanka się nie zgodzi. Trzecie...czwarte? Hmm... To już lepiej opublikować za jednym zamachem trzy na przykład, z kolejnych miesięcy...
W sumie tego czasopisma jeszcze nie miałem przyjemności widzieć na oczy dlatego jestem ciekaw jaką ma formę? Skupia się na zdjęciach i sprzęcie czy też głównie sprzęcie a fotografie to dodatek?
Możesz zerknąć:
http://www.canon-board.info/showpost...&postcount=657
Ja myślę, że to by było miłe wyróżnienie dla wygrywających i mogłoby to podnieść poziom obecnie zgłaszanych zdjęć. Jestem ciekawa co do tej rozdzielczości zdjęć...bo możliwe, że np ja niestety odpadnę w przedbiegach...to by mnie trochę zasmuciło, ze nie mogłabym pobawić się z wami no ale nieważne. Decyduje większosć będę musiała się jakoś próbować dostosować ;)
Wypadałoby jak byś wysłał zdjęcie w większej rozdzielczości na adres redakcja@tmf.waw.pl
W temacie podaj imię nazwisko tytuł zdjęcia i miesiąc
Pozdrawiam!
hrhrhr no to jakby brac pod uwagę rowniez 3 miejsca to też się łapię w łapankę :D hrhrhrhrhhr
Żebym nie miała, to bym nawet nie posypywała głowy popiołem. Ale miałam! I zachowałam sobie! I zaglądam! Ech ABJ - mędrkowanie to moja słaba strona, próbuję z tego wyrosnąć już od 48 lat, z kiepskim skutkiem jak widać. Ale... mam na koncie o wiele gorsze wpadki :mrgreen:
Sergiusz! Ponoć nierozpoznanie kogoś przynosi szczęście. Oby przyniosło! :)
A wcale , ze ie szczescie bo bogatwo :D
Czy do końca października należy przesłać zdjęcie z października na konkurs zdjęcie października?
Zdecydowanie za mało października.
Ty się pytasz o październik, a zniknął już wrzesień :D
Widać, że rezygnacja Kubamana działowi nie pomogła.
No właśnie tak mnie zastanawiało czy może być aż takie opóźnienie.