Sorry, tak mnie jakoś wzięło ;)
Wersja do druku
Przyjemny obrazek, ale wygląda trochę tak, jakbyś ją wkleił. No i ta twarz!
chyba serio bylo tak shopowane, ze ona zostala doklejona z innej warstwy. zupelnie nie pasuje do tla. a szkoda, ciekaw jestem oryginalu, bo i tlo ladne i modelka powinna sie z tlem ladnie komponowac.
kurde, dopiero teraz dotarłem do tego wątku, piękniaste te zdjęcia a w portretach jest tyle Dragana co w soli cukru... Gringo997...znać nazwisko to jedno, a umieścić go w odpowiednim kontekście to drugie:))).. fajnie się to ogląda chociaż mam jedno "ale"...ja wiem, że to trochę komplikuje sprawę, ale w przypadku zdjęć architektury to chciałaby się przeczytać gdzie takie klimaty występują:)))
super podobnie jak super te z wątku o 135
pozdrawiam
2 - urzekające oczy
3 - bardzo.. ciepły portret, może trochę ciasno od góry
2 - doskonałe, interesujące, ciekawe, świetne oczy i ciekawa obróbka, bardzo mi się podoba
3 - pasujący kadr, ciekawe kolory i cienie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A tak poza tym, to bardzo mi się podoba Twoja galeria, przemyślane zdjęcia... A foto na wstępie Twojej www - doskonały pomysł, gratuluję :)
Na #3 swietnie wyszly oczy:)
1 Stylowe, podoba mi się.
2. Piękne! Ładna GO, piękna kobieta, a ciemnoniebiskie oczy w tej kolorystyce są niezwykłe. Najbardziej mi się podoba z tego zestawu.
3. Świetne, bardzo przestrzenne i budzi ogromną sympatię do chłpczyka
4. Podobnie jak 1, ale tamto bardziej mi się podoba.
5. Właściwie nie lubię takich stylizacji, poza tym, nie jestem pewna, czy to żart, czy na poważnie. Jako żart byłoby na tak, ale brakuje wtedy bardziej zdecydowanego akcentu komicznego.. Drobiazg kompozycyjny to ucięte dłonie, mogłeś już zrobić te pół kroku do tyłu..