Odp: Zlot/warsztaty Canon-board.info 2015 - znamy datę i miejsce !
ja bym chętnie zobaczył w akcji jakiegoś "magika" od np makro albo astro fotografii :)
Architektura mnie średnio interesuje, ale jeśli to prowadzi p. Paweł to warto.
Cytat:
Zamieszczone przez
Fabik
Architektura mnie średnio interesuje, ale jeśli to prowadzi p. Paweł to warto.
Na zlot zawsze warto sie wybrać.
Astro fotografia to fajny pomysł kiedyś byłem na spotkaniu amatorów astronomii z pokazem fotografii coś niesamowitego jak z czarnych czeluści kosmosu wydobywały się te wszystkie barwy. Takie zdjęcia widziałem tylko w czasopismach, a wtedy miałem okazje zobaczyć jak powstają. Warto więc nawet jak kogoś to nie kręci to z samej ciekawości zobaczyć .
Cytat:
Zamieszczone przez
krakał
Kurczę, jestem w sytuacji panny młodej - chciałbym, ale boję się. Moje umiejętności fotograficzne są baaaaardzo nikłe, boję się, ze się zwyczajnie zbłaźnię na takim zlocie...
Daj spokój, to zlot, a nie konkurs, ja w zeszłym roku pojechałem zieloniutki jak wiosenna łąka :). Pakuj klamoty i przyjeżdżaj:)
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Daj spokój, to zlot, a nie konkurs, ja w zeszłym roku pojechałem zieloniutki jak wiosenna łąka :). Pakuj klamoty i przyjeżdżaj:)
Dobrze pisze. Fotografia jest tam wszędzie dookoła Ciebie, każdego co się nie spytasz to o tym pogadasz i dostajesz takiego "kopa" wiedzy że hej! Ja w życiu nie zorganizowałbym tyle czasu nawet cyklicznie po 1-2h/tydzień aby tyle skorzystać.
Mnie też proszę wstępnie dopiszcie, a co mi tam. Zielona jak szczypiorek na wiosnę, ale mam nadzieję, że dacie mi ogromnego "kopa" wiedzy. :D
I jak się mają sprawy programu?
Coś się już zarysowało?
Cytat:
Zamieszczone przez
kkocis
ja bym chętnie zobaczył w akcji jakiegoś "magika" od np makro albo astro fotografii :)
Do astro foto w tej lokalizacji warunki są świetne, również do wieczorno - nocnych landszaftów, znam dość dobrze tą okolicę. Ale czekamy na program.
Jest szansa, że program kompletny opublikujemy w tym nadchodzącym tygodniu.
Teraz było trochę pracy innej, ale to już zakończone i działamy!