Odp: prośbą o ocenę wiarygodności oferty aparatu canon 6d na allegro
Coś mi się wydaję że w opisie przebiegu brakuje jednego zera:D, w/w aukcje bym sobie odpuścił. Najlepiej trochę poczekać i faktycznie znaleźć coś poza podejrzeniami, jeżeli Ci się nie śpieszy z zakupem to obserwuj giełdę na forum, a może się coś trafi
Mnie ta aukcja śmierdzi.Może nie mam racji,ale w razie przekrętu za dużo problemów.Poza tym to nowy allegrowicz.Nie zaryzykowałbym tym bardziej,że dzisiaj o 12.20 logował się na allegro i nie udzielił żadnej odpowiedzi.
Cytat:
Zamieszczone przez
troglodyta
Przedmiotów wylicytowanych na aukcji bez opcji kup teraz nie obejmuje prawo do zwrotu jak w przypadku innych przedmiotów kupionych przez internet.
Zwrot przedmiotów zakupionych za pośrednictwem internetu jest możliwy w przypadku zakupu od firmy. Licytacja czy kup teraz nie ma zadnego znaczenia, masz na to 14 dni
o telefon bym sie nie czepial szczegolnie, moze jezdzi na miedzynarodowkach - wtedy faktycznie moze nie odbierac z wiadomych przyczyn...
gosc jest odemnie z Łodzi w razie czego moge z czyms pomoc
Cytat:
Zamieszczone przez
trothlik
Dla mnie towarzysze coś tu śmierdzi...
Telefonu nie odbiorę ale gg czy mejla już tak.
A w razie wydymania kupującego...
No przecież podał że kontakt może być utrudniony.
Nie planuję zakupu aparatu, ale gdybym chciał kupić to ta aukcja byłaby jedną z pierwszych na odstrzał
Napisał uczciwie, ze często odebrać nie może a ty węszysz spisek.
Jakby chciał dymać to chyba przez telefon prościej
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Napisał uczciwie, ze często odebrać nie może a ty węszysz spisek.
Jakby chciał dymać to chyba przez telefon prościej
Może i węszę. Od samego początku aukcja dla mnie jest podejrzana. No i to że "nie może odebrać" to też mi wygląda na wentyl bezpieczeństwa.
No tak czy siak ja bym w tą licytację się nie pchał
Nie no kolega sobie robi jaja z nas i z zasad forum.
Zamykam tę parodię, a założyciel wątka sobie odpocznie z prośbą o przemyślenie czy ignorując zasady tu panujące na pewno chce być uczestnikiem forum.