Odp: Kanał na YT , i wy możecie być jego częscią!
Czegoś takiego brakuje na polskim YT, polecam również skupić się na jakości dźwięku, który jest nawet ważniejszy niż jakość wideo :)
Z takich niepolskich, to Christopher Frost robi fajne filmy. Pokazuje konkretne obiektywy, ich możliwości i przykładowe zdjęcia. Wydaje się to takie bardzo miarodajne. Coś takiego po polsku też pewnie by się przydało.
Cytat:
Zamieszczone przez
GalaktycznyMuczaczo
Dzis ruszyłem no i okazuje się że sam montaż nie jest aż tak straszny gorzej z samym byciem przed kamerą, chciałbym abyście otrzymali fajny materiał bez dukania czy ykania, tak więc jutro runda 2
Życzę owocnej pracy i super że myślisz o takich szczegółach jak dukanie... Niestety niektórych nie da się słuchać i człowiek się nie potrafi skupić na zagadnieniu. Z Twoim podejściem liczę na super materiał :)
Cytat:
Zamieszczone przez
grzybek555
Czegoś takiego brakuje na polskim YT, polecam również skupić się na jakości dźwięku, który jest nawet ważniejszy niż jakość wideo :)
Dokładnie , jako że nigdy siętym nie zajmowałem a i sprzęt na to nie pozwalał, w tej chwili chciałym aby to miało ręce i nogi a nie ytlko na od....ol nagrac i wrzucic
Zobaczymy czy to nie będzie słomiany zapał :) W sieci jest spooro filmików np tutaj Free Photoshop Tutorials fajna stronka. Większość młodych fotografów siedzi przed YT, i ogłąda filmiki, ...zamiast iść i focić i szukać samemu ustawień.... Czekam na ODCINEK 1 :) Jakieś zajawki już są ?
Cytat:
Zamieszczone przez
antek76
Zobaczymy czy to nie będzie słomiany zapał :) W sieci jest spooro filmików np tutaj
Free Photoshop Tutorials fajna stronka. Większość młodych fotografów siedzi przed YT, i ogłąda filmiki, ...zamiast iść i focić i szukać samemu ustawień.... Czekam na ODCINEK 1 :) Jakieś zajawki już są ?
Tak dziś od 11 stałem przed aparatem i starałem się jak mogłem , jako że w moim odczuciu temat całkiem ciekawy bo skupiający się na tym że warto robić zdjęcia anie wydawać kasę na sprzęt, tak to w jaki sposób zaprezentowałem się nie był wystarczająco dobry aby wam go przekazac. jutro runda 2