Odp: Raty 50x0% w Euro Rtv Agd - korzytsał ktoś ?
A OTO CAŁA PRAWDA O RATACH ZERO % w REDCOON
godzinę temu note 3 neo był dostępny (w magazynie) za 1270 zł - myśle sobie, kupie na 40rat 0%,a co mi tam... 31zł/m-c jest kompletnie nieodczuwalne, niestety w ciągu godziny sprzęt zdążył podrożeć o prawie 130 zł :-) a ten za 1270 jest juz niedostępny choć jeszcze figuruje w wyszukiwarce:
a jeszcze lepszy nr jest z darmową dostawą która kosztuje extra 100zł !!! :-)
kiedyś postanowiłem kupić plazmę, mój stary tv cały czas dobrze działał
poczytałem na forum rtv, wybrałem model i zacząłem polowanie na euro.agd w ich sklepie internetowym
oni zmieniali tam cenę co parę dni na +/- a w koncu cena była super okazyjna i wtedy kupilem na raty
trwało to z 1,5 miesiąca ale było warto
teraz idą święta wiec okazje sa mocno naciągane
własnie zastanawiam się czy w styczniu nie będzie dużych obniżek na elektronikę ...
Cytat:
Zamieszczone przez
centur
własnie zastanawiam się czy w styczniu nie będzie dużych obniżek na elektronikę ...
To zależy co masz na myśli pisząc o dużych obniżkach ale cudów bym się nie spodziewał.
Z ciekawości zerknąłem w aktualną gazetkę sklepu (na ich stronie www) i w ofercie 50rat 0% są głównie telewizory...czy ja czegoś nie rozumiem?
Miesiąc temu wziąłem iPada na raty w saturnie 50rat 0% skuszony tą ofertą nawet nie sprawdzałem dopiero w domu się zorientowałem jak podliczyłem wysokość miesięcznej raty x50 i wyszło o 280zł więcej od razu zadzwoniłem do sklepu z zapytaniem gdzie te raty 0% to babka powiedziała że to są koszta obowiązkowego ubezpieczenia kredytu, więc nawet mnie nikt nie poinformował o takim ubezpieczeniu podczas podpisywania umowy (teraz mam nauczkę żeby wszystko sprawdzać przed podpisywaniem)
hehehheheheheh a kto podpisuje bez czytania?
to się nazywa golenie owiec :mrgreen:
no dokładnie dałem się ogolić ale byłem pewny że jak 0% to zero, kiedyś brałem telewizor w rtv euro agd na 40rat 0% to rzeczywiście tak było więc myślałem że w tym przypadku jest tak samo, teraz sprawdzę inny sklep media expert planuje kupić synowi tablet na 10rat 0% zobaczymy czy tam są jakieś kruczki
oni zawsze próbują wcisnąć te ubezpieczenie, najlepiej jak coś upatrzysz to podziel sobie na kalkulatorze żebyś wiedział o jakiej racie miesięcznej mówisz
i wtedy od razu wyłapiesz nieścisłości
poszukaj tez na morele.net maja tam często b. dobre ceny
Co tu dużo mówić dla banku taki "kredyt" to kicha. Wręcz niepotrzebny koszt, więc stają na głowie żeby tego nie dać. Trzeba być asertywnym, czytać i liczyć, bo to jest najczęsciej nastawione na to że jak dadzą odmowę to klient napalony na zakup zdecyduje się na zwykłe raty gdzie już bank zarobi i to sowicie. Potrafią skasować nawet na poziomie dwukrotności wartości kupowanego sprzętu :evil:.