Odp: Canon Cashback 2014 ZIMA
Cytat:
Zamieszczone przez
robson999
Brałeś 600-tkę? Jak wrażenia z użytkowania?
W porównaniu do 430EXII jest mega różnica! Pierwsze co zauważyłem to zarządzanie mocą akumulatorów/ładowania.
Moja 430 była teraz podjechana więc była z nią tragedia, ale nawet na początku robiłem w serii 3-4 zdjęcia i musiała już się podładować, a tu pomimo, że w aparacie zdjęcia seryjne są znacznie seryjne i już nie świeżo naładowane aku to seria leci dobre kilka-kilkanaście sztuk.
nie zapominajmy, że liczba cashbacków jest ograniczona
nie wiem czy da się sprawdzić dostępność, ale lepiej o tym wspomnę aby potencjalni chętni uniknęli przykrej niespodzianki - tym bardziej, że na okres promocji Canon Cashback niektóre ceny poszły w górę, w związku z czym ja osobiście zdecydowałem się na używany obiektyw, bo nie podoba się mi taka polityka
Muszę pochwalić Canona za sprawne działanie. Kupiłem 30 października 6d i w ciągu trzech tygodni zrealizowali wszystkie trzy promocje: kupon na Adobe, tablet Wacom i 400 zł zwrotu na konto ;)
a czy od wartości adobe i tabletu też trzeba płacić podatek?
Cytat:
Zamieszczone przez
goa
a czy od wartości adobe i tabletu też trzeba płacić podatek?
Nie trzeba
wow w poniedziałek dostałem akceptację wniosku a dziś dostałem kasę .... spodziewałem się min. 2 tyg a tu proszę 5 dni i Canon wypłacił pieniążki