Odp: FAJNĄ rzecz kupiłem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
P.S. Panowie flipflap i zysk przestańcie sobie słodzić, bo od tych uprzejmości mdło się zrobiło, zwłaszcza od tych WIELKICH liter
To co :
sugerujesz ,aby wejść na wojenną stopę :roll: .
Cytat:
Zamieszczone przez
zysk
To co :
sugerujesz ,aby wejść na wojenną stopę .
Można wypić kolejkę "za zdrowie" Kolegi albo piwko i będzie dobrze :)
Wojna nikomu nie jest potrzebna, oprócz handlarzy śmiercią.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Wojna nikomu nie jest potrzebna, oprócz handlarzy śmiercią.
Wojna jest motorem postepu technicznego ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Usjwo
Wojna jest motorem postepu technicznego ;)
No....
.... dobrze się to pisze siedząc w fotelu ;).
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Na Allegro są tylko używane i kiepsko wykonane. Po powrocie do domu postaram się wrzucić zdjęcie, starego, zepsutego pióra. O jakie mi chodzi
Masz na myśli takie z wbudowaną na stałe pompką do zaciągania atramentu z butli: metalowa obudowa z okienkiem, w którym jest listewka sprężynująca, którą ściska się gumową rurkę wewnątrz?
Takie to pamiętam - w każdym papierniku były - trochę tego się przewinęło. Fajne pióra.
wisniowe albo butelkowa zielen ,takie kolory pamietam
Cytat:
Zamieszczone przez
Demonos
Masz na myśli takie z wbudowaną na stałe pompką do zaciągania atramentu z butli: metalowa obudowa z okienkiem, w którym jest listewka sprężynująca, którą ściska się gumową rurkę wewnątrz?
Takie to pamiętam - w każdym papierniku były - trochę tego się przewinęło. Fajne pióra.
Są takie jeszcze. Przynajmniej w Pruszczuniuniu... ;)
Co prawda nie kupiłem, ale się zastanawiam, bo cena i wykonanie jest OK: PAS TAKTYCZNY PODWÓJNY POLICJA OCHRONA RECON (4888143164) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Może się przyda do foto?
Cytat:
Zamieszczone przez
cobalt
Pas jest bardzo sztywny i jeżeli będziesz chciał go skrócić dopasować do swojego obwodu nie zagniesz go. Ja mam taki sam i niestety oddałam bratu.
Cytat:
Zamieszczone przez
Marylka
Pas jest bardzo sztywny i jeżeli będziesz chciał go skrócić dopasować do swojego obwodu nie zagniesz go. Ja mam taki sam i niestety oddałam bratu.
No to zostaje przy rozwiązaniu tymczasowym: http://www.canon-board.info/pozostal...80/index6.html