Odp: [rook96] Nauka fotografii
Aj tam zostawic, kazdy nowy po bluzgach sie wycofuje, bo wydaje mu sie, ze wszyscy rzucaja sie na niego jak wyglodniale psy :) sam tak przy swoich poczatkach myslalem, sa rozne charaktery i roznie sie takie wypowiedzi odbiera. Ja uwielbiam pstrykac i sila rzeczy musialem to zrozumiec :P
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Aj tam zostawic, kazdy nowy po bluzgach sie wycofuje, bo wydaje mu sie, ze wszyscy rzucaja sie na niego jak wyglodniale psy :) sam tak przy swoich poczatkach myslalem, sa rozne charaktery i roznie sie takie wypowiedzi odbiera. Ja uwielbiam pstrykac i sila rzeczy musialem to zrozumiec :P
jak chyba każdy, ja jeszcze pamiętam czasy kiedy to digart miał czasy świetności, dziś właśnie jest tam miejsce dla nowych ludzi bo każdy rzuca 10 za 10 i lecą jak talala, zero stresu każdy dostaje same pozytywy, nikt nie wypowiada się dłuzej niż 5 wyrazów,
Potrafię jednak się zachować. Ale wyczuwam jednak, że nie o zdjęcia chodzi bo to co zauważam w wypowiedzi "GalaktycznyMuczaczo" to wrogość, nie zniechęcenie do zdjęć a wrogość do mojej osoby i tym samym wypowiedzią namawia do wrogości wobec mnie. Tak, namawianie do "wykluczenia" jestem aktem wrogości społecznej. Widocznie nie chodziło wcale o walki ze zdjęciami, które się nie podobają, ale z osoba która je robi xd... No cóż są i tacy ludzie na świecie...
Cytat:
Zamieszczone przez
rook96
Potrafię jednak się zachować. Ale wyczuwam jednak, że nie o zdjęcia chodzi bo to co zauważam w wypowiedzi "GalaktycznyMuczaczo" to wrogość, nie zniechęcenie do zdjęć a wrogość do mojej osoby i tym samym wypowiedzią namawia to wrogości do mnie.
Tak, dokladnie tak, niewiesz kim jestem ale śledzę cię codziennie i wiem kim jesteś, nienawidze cie za to co zrobiłeś ostatnio, wiesz o co mi chodzi, w sobote, myślałeś że ujdzie ci to płazem??
Kurde ziomuś, co ty za przeproszeniem "solisz" ,wrogośc? to już zaczyna być bardziej komiczne jak normalne.
Cytat:
Zamieszczone przez
rook96
Tak namawianie do "wykluczenia" jestem aktem wrogości społecznej. Widocznie nie chodziło wcale o walki ze zdjęciami, które się nie podobają, ale z osoba która je robi xd... No cóż są i tacy ludzie na świecie...
klasa, klasa, siedze i zastanawiam się, co ty bredzisz... Ja tylko proponuje ludziom to aby zostawili twoje zdjęcia w spokoju, bo widziałem już takie osoby jak ty , które z braku jakiejkolwiek opini poprostu porzucają fora czy serwisy fotograficzne, a w ostateczności fotografię, gdyż nie zależy im naprawde na tym. Wielokrotnie postowałem tutaj swoje foty i jeżeli nie było odzewu to postowałem dalej tylko dlatego że chce coś pokazać, albo nie postuje bo nie widze nic czym chciałbym się pochwalić. Jak widizsz ty chcesz opini, chcesz zeby ludzi cię bluzgali albo mówili że jest ok, tobie nie zalezy na wiedzy i poprawieniu swoich zdjęć, nie chcesz o nich rozmawiać, nie chcesz być lepszy chcesz tylko slyszeć (czytać) co inni myślą, jak bedzie sie podobac to łapka w góre jak nie to też łapka w góre bo w sumie niewazne co wazne ze mówią... z tą różnicą ze to nie FB czy YT gdzie komenty,odwiedziny i lajki mają znaczenie kolego. Uspokój się i albo wrzucaj dalej zdjęcia licząc na byle jakie wypowiedzi albo weś aparat i idz robić lepsze zdjęcia. W polsce podobno świeci słońce
[rook96] Nauka fotografii
I jeszcze rada ode mnie - kiedy logujesz sie na CB, najlepiej porzuc swoje dotychczasowe przekonania, a kazdego bluzga traktuj jak cos, typu: "twoje zdjecia sa super, ale moglbys popracowac jeszcze nad (...)" i bedzie naprawde ok ;>