Canon jako Canon może i nie... ale produkty canona będą na 100% :)
ps jak rozumiem nikt nie potrzebuje się "dosiąść" na trasie Białystok - Warszawa - Łódź ??
jak by co mam wolne miejsca
Wersja do druku
Canon jako Canon może i nie... ale produkty canona będą na 100% :)
ps jak rozumiem nikt nie potrzebuje się "dosiąść" na trasie Białystok - Warszawa - Łódź ??
jak by co mam wolne miejsca
jak mozesz podaj na priv swoja komórkę jak nie zdecyduje sie jechac swoim samochodem to może do ciebie się podłaczę - niestety jeszcze noclegu nie załatwiałem i jak nic nie załatwię to wtedy bedę musiał jechać swoim samochodem bo ew spanie mam u znajomych w PabianicachCytat:
Zamieszczone przez Metus
noclegu również nie mam... przewiduje spańsko w samochodzie.. chyba, że coś załatwie jak już bede na miejscu.
Przypominam że mam wolne miejsca w samochodzie i mogę kogoś zabrać po drodze na trasie :
NYSA
OPOLE
CZĘSTOCHOWA
kontakt : PW
A ja już jestem po targach - szybki jednodniowy wypad. Prawdę powiedziawszy bez szczególnych zachwytów.
Cytat:
Zamieszczone przez Robson01
Może jakieś fotki wstaw takie od siebie, nie każdy z nas może (chce) tam być.
a ja jechałem 350km w jedną stronę... zobaczyłem... i po kilku godzinach wrócilem do domu...
Targi można podsumować jednym słowem... "żenada" - tak.. to idealnie pasuje.
Wybierałem się na 3 dni... ale to co tam zobaczyłem... koszmar!! kompletny brak organizacji... a w roku ubiegłym były naprawdę świetne..!! eh... chyba targi wymierają ... teraz zaczeła się epoka internetu... targi przechodzą do lamusa...
Ha, czyli wygrałem tą rozgrywkę!
Cytat:
Zamieszczone przez Metus
Naprawdę aż tak źle?
Jak czytałem na ten "rozkład jazdy" co to tam ma być, no to wyglądało zachęcająco, nawet bardzo.
byłem, potwierdzam - kiepsko i bez rewelacji.