Nie, wyzwanie na pojedynek musi byc publiczne, inaczej nie bedzie takich emocji ;-)
Wersja do druku
Nie, wyzwanie na pojedynek musi byc publiczne, inaczej nie bedzie takich emocji ;-)
Zawsze mogę zamknąć :twisted:
A serio, to chyba skasujemy wszystko, jak pojawią się zdjęcia.
To zamknąć dla odwiedzających. Nie będzie korcić. Pojedynkujący mogli by pisać.
Albo najlepiej uruchomić opcję "skasuj przed przeczytaniem".
Tak czy inaczej ślimaczy się ten śmiertelny bój.
Wyluzujcie Panowie. to ma być bój smiertelny i nie wstawia sie tu byle pstryka tylko trzeba sobie wypracowac fotke zeby nie paśc jak Andrew G po niecalej minucie. Dajcie im czas
Może niech faktycznie moderator zamknie? ;) Nie wiem jak inni, ale ja zawsze zaglądam tu z nadzieją, że zobaczę fotkę ;)
Przepraszam, że się długo nie odzywałem, ale mam straszny nawał pracy.
Ustaliliśmy że fotki muszą być zamieszczone w nieprzekraczalnym terminie do 09.04.2006 do godz. 23.59 :lol: .
Zdjęcia mają być nowe i na prośbę Kuby, szeroki temat zdjęć "Ptaki", będzie zawężony do tematu "Ptaki-Gołębie".
noo to już niedługo coś sie zacznie dziać :)
hahah moja znajoma miala ostatnio mozliwosc sfotografowania ciekawego golebia, przegralibyscie jednoglosnie ;)
ale fajnie ze udalo sie zawezic temat do jakiegos konkretnego, obawiam sie jednak z Kuba, jako ze jest z Krakowa, ma przewage :roll: :lol:
Pracuje w Inspekcji Weterynaryjnej.. Moge załatwić ptasią grypę na rynku w Krakowie.. I nie popstryka już gołąbi.. :) Nemeo pomóc Ci? Warkę Strong lubie ;)