Odp: [2banan] moja galeria
pokombinuje trochę jak najbardziej jak po II zmianie wracam to zatrzymuje się i pstrykam ale nie za długo bo gaszą część świateł, albo auta jakieś stoj a nie chce go złapać to juz dwa podejścia były do tego placu pierwsze sam wykasowałem drugie wystawiłem na krytyke
a teraz poczytam o kadrowaniu i zaczniemy jeszcze raz choć pewnie nie ostatni :d dzięki wszystkim
A co czytasz ? Masz jakies ksiazki, czy tak po necie?
Faktycznie 14) i 15) - to na podstawę do kilku fotek w podobnym klimacie.
Może być ciekawie.
Co do bobrów, niedaleko drzewa 12) pewnie są siedliska, trzeba poszukać.
Pozdrawiam Świątecznie.
roberto hihi wiem bo widziałem je ale nie dałem rady złapać ale się nie poddam, cześć hudy ( wow przechodzimy na ty ) ta kobieta wrośnięta w ławkę to hrabina ostoja spokoju można z nią pogadać przytulić i nigdy nie powie nie, zawsze wysłucha, niżański skarb
mam jedną książkę :foto polska : nawet przydatna ale raczej net ale jak możesz coś polecić to ja chętnie poczytam
pozdrawiam
dzięki panowie.
Pewnie ze moge cos polecic :)
Moze na poczatek "fotografia cyfrowa - kompendium" i "sekrety mistrza fotografii", to pierwsze ksiazki ktore kupilem i sa naprawde bardzo fajne. Probowalem uczyc sie z neta, ale ksiazka to jednak ksiazka i zawsze dostaniesz wiecej niz szukasz ;)
pierwszy majowy poranek
22. san i pierwsze promienie
23. muszka
24. samotne dzrewko
25. i eksponat dnia
--- Kolejny post ---
mam nadzieje że kadrowanie się poprawiło, jak i cała reszta, jednak poczekam na wasze opinie
pozdrawiam wszystkich
Potencjal warunkow, ale troszke zmarnowany. Glownie przez nie najlepiej dobrane kadry. Prawdopodobnie masz tez monitor zle ustawiony bo wszystkie zdjecia sa jakby niedoswietlone.
dzieki banan, a możesz podpowiedzieć coś z monitorem mam samsunga 21.5 cala ale jak go odpowiednio ustawić pod fotografie nie bardzo wiem
a z kadrem wszystkie leżą heh będę dalej kombinował
Na 25 trochę sarna zginęła w trawie. Chyba jednak jestem zwolennikiem ciaśniejszych ujęć. Przydałoby się większe tele.
narazie mam dostępne tylko kita canon 18-55, i odkładam dalej ale nie marudzę tylko staram się wydusić ile można