chrismela mała prośba jak cytujesz to zaznacz jeszcze kogo cytujesz bo twoja wypowiedź w pierwszej chwili bez kontekstu, i trzeba się strasznie cofać żeby uchwycić wątek
Wersja do druku
chrismela mała prośba jak cytujesz to zaznacz jeszcze kogo cytujesz bo twoja wypowiedź w pierwszej chwili bez kontekstu, i trzeba się strasznie cofać żeby uchwycić wątek
OK, nastepnym razem sie poprawie 8)Cytat:
Zamieszczone przez satriani
Dorzuciłem trochę zdjęć z morskich okolic, jeszcze z poprzednich wakacji. Zapraszam.
fajne, słońce na morzem jest super (img1598 )
podrasowałeś je, czy tak wyszło "z aparatu"? podoba mi sie zakres tonów
pozdro
dziewicze. z wyjątkiem dwóch, wszystkie są czyste.
o pardon, jeszcze 1769 - pozwolę sobie na chwilę słabości
ZA-JE-BI-STE (zwłaszcza morze)
gratulacje
dzieki. morze rzeczywiscie smiesznie wyszlo, ale jako takie, to jest raczej prowokacyjno-przypadkowe.
Tomku... badz konsekwentny a nie hipokryta... przyczep sie i tu do pewnego slowka tak jak do mnie sie przyczepiles ;) :
http://canon-board.info/viewtopic.php?p=21701#21701
Chyba ze masz alergie tylko na mnie i tylko mojego slownictwa sie czepiasz :twisted: 8)
Vitez, ja się nie czepiałem słowa, tylko klasyfikacji, jako kulturalnego. Od kontroli słownictwa jest moderator. :wink: BTW. W tamtym wątku to ty zacząłeś czepianie się do słownictwa i to na zasadzie: "Nie mów brzydko, bo ci Bozia język odpier...."
Nikt ci nie broni wlasnej interpretacji, ale sprostuje tylko - nie trafiles z ta swoja interpretacja bo nie na tej zasadzie komentowalem slownictwo :PCytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski