Jasne, może też być wózek ;).
O jak fajnie, zaraz poczułem się młodziej 8-).
Wersja do druku
Lustrzanka jest trendi. Tylko czasami młody fotoamator szybko traci zapał. Na wycieczki i sporadyczne pstrykanie polecam hybrydę Sony DSC HX300 za jedyne 1 600zł.
Dlatego warto było mu kupić co najmniej 5D mk III i dyplom na zachętę. Zdjęcia da się robić wszystkim, co jest przeznaczone do fotografowania.Cytat:
Tylko czasami młody fotoamator szybko traci zapał.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb...3hyzo1_500.jpg
Zdjęcia trzeba umieć robić. Nieważne czym.
Myślicie, że autor zdjęcia miał telefon komórkowy? Bo ja podejrzewam, że miał jakiegoś starego rzęcha bez autofokusu i punktowego pomiaru światła.
Szkoda, że nie miał sześćsetpiędziesiątkide, bo wtedy byłoby to najlepsze zdjęcie w historii.
Czy nie można już tego wątku jakoś podsumować i zakończyć, bo robi się nieco złośliwie, a podobno chodzi ludziom o "pokój i czystą planetę".
Kolega @cobalt niepotrzebnie się denerwuje, spokój ciała i ducha oraz rozsadek, bo stabilizacja nie wyrobi. Przecież to tylko nasze wspólne opinie.
Jestem za. Może Kolekcjoner jako doświadczony czyściciel ;) wyrzuci złośliwe posty (w tym mój) i zaczniemy młodemu człowiekowi radzić z sensem.
A cóż innego pozostaje ;)
A jak już wydawać ponad półtorej klocka na aparat, to jednak lepiej IMO kupić 1100D, niż kompakt. Nie znam tego soniacza ale lustrzanka daje IMO lepsze możliwości. Choćby rozbudowy systemu z czasem.
--- Kolejny post ---
Wózek, nie. Utonie w bieszczadzkim błocie ;)
Gdyby założyciel wątku mimo wszystko zdecydował się zajrzeć jeszcze na CB to tutaj jest trochę fotek z 1100D:
Flickr: The Canon EOS Rebel T3 / 1100D Pool
Zawsze to świadomość, że ktoś jeszcze kupił i użytkuje ten sprzęt pomaga.