kolega będzie niedługo w Korei Południowej.Czy orientujecie się ile może kosztować tam 5 d ?
Wersja do druku
kolega będzie niedługo w Korei Południowej.Czy orientujecie się ile może kosztować tam 5 d ?
Wez nie rob offtopa i zaloz sobie porzadnie osobny watek :?Cytat:
Zamieszczone przez kedar6890
Ciekawe dlaczego 370D a nie 360D ? Po za tym skoro 30D niewiele sie rozni od 20D, to 10mPix jest lekko przesadzone.
Zreszta po co w najnizszym modelu nowa matryca. Dla mnie to by mogli dodac krecenie filmow, zebym mogl pozbyc sie kompakta :-)
Przecież specyfikacja 370d jest z grubsza znana. 8 mpx, z pewnością większy lcd... Dane 30-tki pokryły się z zapowiedzią z tabelki.
a ja bym sie wcale nie zdziwił jakby było 10mp. Do tego czasu SKM pokaze swoje "nowe" lustra i jestem pewien ze włożą tam matrycę z R1 wiedz Canan chcac nie chcąc bedzie musiał zareagować - co niestety moze wróżyć jedynie skrocony zywot 30D - jego następca może pojawić sie wczesniej niz za 18 miesiecy jakby wynikało z dotychczasowej praktyki.
Co? gdzie? jaka tabelka? ja nic nie wiem, dajcie jakiś link :)Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
Canon chyba sam nie wie dokładnie co wypusci na rynek za 6 m-cy. Pewnie mają przygotowanych kilka modeli a ich ludzie od marketingu czytaja różne listy dyskusyjne oraz śledzą konkurencję a po analizie zapada dcyzja co zostanie wypuszczone na rynek. Napewno mają rację koledzy piszący o porządkowaniu typoszeregów Canona.
Swoją drogą pamietacie plotkę o Canonie 3000D?
No jasne że pamiętamy
zadni marketingowcy nic nie czytaja ;) ludzie kochani, zadnych cudow nie bedzie, technologia musi na siebie zarobic kropka. Dadza wiekszy lcd, moze menu poprawia i dalej beda ciagnac z nas kase. Bardziej jestem ciekawy jak bedzie wygladal nastepca nikona d50, szczerze mowiac to przy cenie 2200 za d50 to nie wiem co przyciaga ludzi do 350d, napis?
Ja Ci powiem co przyciąga. Takich jak ja - system, lepsza matryca CMOS i ew. sentyment do Canona. Pozostałych właściwie jedynie 8 MPix :mrgreen: