Cytat:
Zamieszczone przez websky
Czyzby Obywatel Muflon wkrotce dostal kilka przelewow z cash-back'u?
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez websky
Czyzby Obywatel Muflon wkrotce dostal kilka przelewow z cash-back'u?
Kilka - nie, przynajmniej nie jako 'obywatel Muflon'. Nie wiem jak ta nowa akcja, ale przy okazji ostatniej (20D i spolka) mozna bylo wyslac tylko jeden na osobe. "Ja jako ja" wyslalem na 580EX, a drugi przez kolege na TC 1.4x. Wspolczynnik trafien: 50% - "$$$ kolegi" juz odebralem, natomiast moje gdzies wsiaklo.Cytat:
Zamieszczone przez kane
Ogolnie caly ten cashback to troche porabana impreza... na fmforums (tu zreszta tez) bylo sporo glosow o "znikajacych" zgloszeniach :-/
Czy jakies nowe informacje w tej sprawie sie pojawiły. Do jakiej kwoty moze byc ta obniżka? Jak sadzicie?
Pozdrowki
Paweł
$500 lub $300 (tu slyszalem obie wersje - nie jestem pewien ktora prawdziwa)
- rebate od 1 Kwietnia. Prawie na 100% potwierdzone...
Przy aktualnej cenie sporo ponizej $3K, dochodzimy do magicznego
poziomu $2500...
Obys mial snowboarder racje, bo te 25 stowek to powiedzialbym, ze taka w miare rozsadna cena za pelna cyfrowa klatke w 2006 roku.Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Czekamy, czekamy...
(chce ktos kupic 10D w doskonalym stanie?)
a kiedy sie doczekamy:D??
od 1 kwietnia czyli na prima aprilis :P
w tej chwili mozna kupic na ebau od dobrych sprzedawcow 5'tke za $2500
http://www.toppreise.ch/prod_69817.htmlCytat:
Zamieszczone przez Czacha
Wspominalem ostatnio o cenach w Szwajcarii. Toppreise pokazuje 2 sklepy online-owe, w ktorych przez ostanie kilka dni cena powedrowala o 200-300CHF w dol. W tej chwili to jest 3359 - 450 cash back = 2900 CHF. Liczac Franka po 2,5 to wychodzi 7250 PLN!!
Ktos ma pomysl o co chodzi?? Cash back, teraz jeszcze obnizki. Tak zle sie sprzedaje ze obnizaja cene, czy robia miejsce na nowy aparat?? Ma ktos krysztalowa kule pod reka?? ;-)
Marcin
Faktycznie Szwajcaria wydaje sie super okazja.
Tutaj 5D za 3338 CHF
http://www.architronic.ch/shop/USER_...tegorie_ID=157
Rozumiem, ze przy zakupie do Unii odpada jeszcze 7.5%
plus 450CHF rebate... Wychodzi niewiele ponad $2000
Trudno chyba znalezc cokolwiek prownywalnego w US...