kurde, Venio - cukrzyca w tak młodym wieku?? :neutral:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Wersja do druku
kurde, Venio - cukrzyca w tak młodym wieku?? :neutral:Cytat:
Zamieszczone przez Venio
Dwie moje fotki chyba wyjasniaja sprawe...Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Gdzie były te ćwiczenia??Cytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Tzn sorki za żart :oops:
Może coś więcej na ten temat??
nie był bym tego pewien bo chyba żółtodziobowi nie dadzą karabinu to nie wojska sowieckie; tak mi się wydaje, jak by się postrzelił to przecież by ich mógł pozwać do sądu :wink:Cytat:
Zamieszczone przez osasa
wiem tyle ze należy się zarejestrować u nich i zadecydować czy idziesz do wojska czy nie, jezeli się nie zarejestrujesz grozi Ci grzywna lub kara więzienia
naszczescie zawodowi obsługują łodzie podwodneCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
w sumie szkoda :-(Cytat:
Zamieszczone przez GaGacek
pogonił bym jakie rekiny :lol: ;)
BTW, ale czołgu HEYAH pewnie by mnie wcisneli, bo tam to ładują podwójnie :mrgreen:
W każdej armii każdy żołnierz przechodzi podstawowe szkolenie obsługi bronii. Sovietom też nie ma co ubliżać. Są bardziej obyci z bronią niż my.Cytat:
Zamieszczone przez GaGacek
pozdro
romero
Dla zainteresowanych - zapoznajcie się z tym: rozporządzenie ministra obrony narodowej z dnia 10 czerwca 1992 r. ( Dz. U. 57/92 poz. 278 ) - może znajdziecie inspirację.
A tak w ogóle to - grunt to rezerwa!
Mój kumpel z roku tak miał - poległ na sesji, po 3 tygodniach miał juz zaproszenie na roczne wakacje u białych niedźwiedzi.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A tak po za tym gdzie się kończy sens i logika - zaczyna się armia.
Wiek nie ma znaczenia, moja eks ma od 3roku życiaCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Mój teściu ma astygmatyzm i inne wady wzroku również, po studiach sam się zgłosił, strzelał najlepiej na kompanii. Do dzisiaj strzela rekreacyjnie...Cytat:
Zamieszczone przez nastier