-
Odp: canon eos 350D
Do tych 500zł to może Sigmę 70-300 APO? Sample pewnie na necie gdzieś są. Ze swojej strony mogę Ci powiedzieć, że za tą kasę to "ognia w szopie" nie będzie - w moim profilu jest link do strony domowej, możesz sobie zobaczyć sample z Tamrona 55-200 (relacja z festynu lotniczego w Michałkowie) - obiektyw już sprzedałem bo uznałem ostrość na długim końcu za "niezadowalającą" ale to pewnie rzecz gustu :)
A no i zapomniałem dodać, że Tamrona idzie kupić poniżej 300zł
-
Spoko spoko, dzięki za podpowiedź tylko że moje pierwsze pytanie jest nieaktualne i zdecydowałam ze Sigma 18-50 jest fajna i za 700 zł pójdzie, tylko chciałam poszukać czy nie ma z tymi obiektywami jakiejś tańszej strony, z kolei ta sigma 70-300 to teleobiektyw, a u mnie to odpada. Nie znasz jakiejś strony z tańszymi obiektywami? :)
-
jeszcze masz sigme 17-70 tez chodzą za psie pieniądze, a jak tanio stałki to tylko m42, z tym ze przy 350d pieruńsko trudno ustawić ostrość - wizjer. ja mam 50mm sigme 1.4 i pancolara 1.8 na m42 i jak sigme uwielbiam za jakość tak podpinam czasem pancolara dla plastyki, która mi ostatnio bardzo odpowiada.
-
za "psie pieniądze"??? one schodzą powyżej 1000 zł chyba że na innych stronach są tańsze? :D