U mnie działa
Wersja do druku
U mnie działa
bardzo ładne zdjęcia podoba mi się cała galeria, jednak haze muszę powiedzieć że jak liczysz szczególnie na negatywne wypowiedzi, musisz się bardziej postarać, zarazie widzę że trudno ci cokolwiek powytykać
pozdrawiam i czekam na następne zdjęcia szczególnie macro
Foty widoczne od początku, bardzo przyjemne dla oka, lubię te klimaty. Z darmowych hostów spróbuj iv.pl, korzystam cały czas,plik max 3 mb, możliwość dodawania zdjęć z dwóch źródeł.
Ładne zdjęcia. Podobają mi się foty makro z Tamrona 60mm - 9 i 10.
Co do darmowego hostingu, to korzystałem przez jakiś czas z www.vlep.pl, ale okazało się , że masakruje zdjęcia.
Teraz zamieszczam na Flkickr i jest super. Mam dodatkowo skrzynkę e-mail na Yahoo i niestety już kolega Spam do mnie nie pisze :).
27 i 29 Po prostu miód i orzeszki, bardzo przypadło mi do gustu :)
Cała reszta również jest fajna, byle czego nie dajesz.
Spróbuj dropboxa, nie jest wcale źle, mam to rozpracowane i nieźle działa.
Dzięki Panowie za miłe słowa! RobertON mógłbyś napisać na PW jak wklejasz linki z dropboxa? Bo ja jak daje uzyskaj łącze to jego później nie widać używając "insert image" :-) W wolnej chwili wypróbuję któryś z zaproponowanych serwisów, dzięki raz jeszcze!
Jeszcze trzy zdjęcia w podobnych makro klimatach (następny upload coś z innej beczki będzie :-)).
30. Canon 100mm f2.8 i Canon 5D
31. Canon 100mm f2.8 i Canon 40D
32. Canon 100mm f2.8 i Canon 40D
Nie korzystanie z twojej rady,to porostu strzał kolano. Super złapana pszczoła na 30.
Wysłałem również na priva, ale może również komuś innemu się to przyda:
Pozmieniali coś w ustawieniach i dlatego jest jakby trudniej:
1) W katalogu własnym DROPBOX - PPM (prawy przycisk myszy) - z menu kontekstowego Wyświetl w witrynie dropbox
2) W przeglądarce - na zdjeciu - PPM Udostępnij zdjęcie,
3) Uzyskaj łącze
4) Przejdź pod adres łącza, który się zapisze na pasku
5) Na wyświetlonym zdjęciu - PPM - Pobierz oryginał i Otwórz, a nie zapisz
6) Na pasku adresu kopujemy i TEN zapis wklejamy na forum CB
Ważne, aby nie było adresu z CONTENT_LINK, bo wtedy nie działa https://dl.dropboxusercontent.com/content_link/Zi2vigSA...
Pozdrawiam.
tak mniej więcej, ale od końca na obrazkach - moja skucha :)
Spróbowałem z imgur póki co, serwis wydaje się bardzo prosty i przejrzysty. Dropbox to jakaś mega komplikacja z tym udostępnianiem :D zostawię go chyba tylko na automatyczną synchronizację z komórką :)
Trochę inny klimat:
32. Canon 35mm f2 IS USM (bez statywu) i Canon 5D