Pomysł świetny. Nawet jeśli wszyscy chcieli by tylko sprzedawać to i tak dyskusje na forum poszły by w dobrym kierunku tj. więcej o zdjęciach i technice fotografowania a mniej o samym sprzęcie.
Wersja do druku
Pomysł świetny. Nawet jeśli wszyscy chcieli by tylko sprzedawać to i tak dyskusje na forum poszły by w dobrym kierunku tj. więcej o zdjęciach i technice fotografowania a mniej o samym sprzęcie.
Jestem za ;-)
watpie aby ktos byl zainteresowany moimi gniotami ale jestem za :)
Skoro moje gniotki ludzie czasem kupują to czemu mieli by Twoich nie kupić? :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Mowisz o shutterstock? jak da rade zarobic na 5D to wchodze w to :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
Pomysl wysmienity, ale ja bym to widzial bardziej jak http://www.yessy.com/ czyli galeria sztuki on-line bo stockow jest do licha i jeszcze troche. Inna sprawa, ze w naszym pieknym kraju nie ma "kultury"(hmm jak to dumnie brzmi :D ) fotograficznej, fotografia traktowana jest jak gorsza i brzydsza siostra malarstwa. Ilu waszych znajomych ma na scianach kiczowate obrazki rodem z Sukiennic a ilu fotografie np. Bressona ? Tak czy inaczej pomysl uwazam za swietny, tylko rzeczywistosc skrzypi.
Ja również jetem za tylko czy ktos coś odemnie kupi :) ??? Oto jest pyatnie :D
też jestem za (tyle, że ja nie canonowiec... to co? będziecie bili czy też mogę?)
Zdecydowanie popieram !
Również dołoże głos poparcia.