To ma być jej początek zabawy. Chce robić filmy z podróży, zwykłe z podkładem dźwiękowym więc mikrofon nie będzie potrzebny. Zarzeka się, że nie będzie robić zdjęć ale chcę zaszczepić jej bakcyla.
Wersja do druku
To ma być jej początek zabawy. Chce robić filmy z podróży, zwykłe z podkładem dźwiękowym więc mikrofon nie będzie potrzebny. Zarzeka się, że nie będzie robić zdjęć ale chcę zaszczepić jej bakcyla.
To może jeszcze zapytam tak (o ile o tej godzinie mi ktoś pomoże). Jak oceniacie stan wizualny tego Canon 30D @@ TANIO 2xBAT.NIE 400d, 20d, 350d, 10d (2819239818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. aparatu? warto brać?
Z obiektywów zastanawiałem sie nad oddaniem jej swojego Tamrona 17-50 2.8. I tak zalega w torbie a na dobry początek chyba powinien być jak ulał ?
A jak w tych samyangach z szczelnością obudowy ? Nie słyszałem zbyt pochlebnych opinii.
A z m42 na szeroki kąt moglbys mi cos polecic ?
To może jeszcze zapytam tak, na coś konkretnego należy zwracać uwagę kupując aparat? rozumiem, że konieczny jest przebieg a jeśli zaszła wymiana migawki to jakiś dokument i przebieg nowej ale co poza tym?