Odp: Nowy konkurs (zwroty) Canona
Cytat:
bo tylko u nas takie jaja sobie robią
Zazdroszczę optymizmu..
Cytat:
Zamieszczone przez
janmar
Tjaa.. poczytałem.. pierwszy tylko zaczynający się od słów :
Uprzejmie proszę aby nie propagować na forum takiego poziomu wypowiedzi.Kontynuowanie rzeczywiście spowoduje interwencję moderatora.
Upss ... mój szwagier to dopiero się "pięknie" wypowiedział o Canonie ... aż mi w domu kwiatki zwiędły.
A to po tym jak przeczytał w regulaminie, że w grupie F przy zakupie 60d + 17-85 +70-300 jest
20 "zwrotów" ... na jedno miasto ? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
janmar
Zazdroszczę optymizmu..
Kilka lat temu Canon zrobił normalny cashback.
Wystarczyło wysłać nr identyfikacyjny produktu wycięty z opakowania i po niedługim czasie nadchodził przelew, a teraz jakieś, pożal się Boże, pseudokonkursy, "podchwytliwe" pytania, grupy konkursowiczów.
Dosyć komiczne.
:?
Pozdrówka
Słuchajcie a po rejestracji produktu dostaliście emaila z potwierdzeniem ?
Cytat:
Zamieszczone przez
m_o_b_y
Kilka lat temu Canon zrobił normalny cashback.
Wystarczyło wysłać nr identyfikacyjny produktu wycięty z opakowania i po niedługim czasie nadchodził przelew, a teraz jakieś, pożal się Boże, pseudokonkursy, "podchwytliwe" pytania, grupy konkursowiczów.
Dosyć komiczne.
:?
Pozdrówka
Jak skorzystałem z poprzedniego Cashbacku na początku roku chyba. zakupiłem 70-200 nowa wersje i tez wysyłałem kodzik z opakowania. Otrzymałem zwrot 900 złotych
Cytat:
Zamieszczone przez
Adam71
Słuchajcie a po rejestracji produktu dostaliście emaila z potwierdzeniem ?
Ja dostałem tylko że mail został zidentyfikowany jako spam :-) W spamie go znalazłem.
Pozdrawiam,
Poozon
A ja właśnie przed chwilą dostałem informację o wygranej i zwrocie 420 zł :)
27 listopada wysłałem zgłoszenie no i proszę w niecały miesiąc zwrot! Ale mam radochę :)
I ja dostałem 126 zł za 50mm 1 .4 !!!
Najpierw Canon podniósł ceny do abstrakcyjnych poziomów a teraz część tej różnicy (czyli waszej kasy) wam zwraca.
Chyba wezmę przykład z Canona i tez zrobię taki cashback. Ustalę cenę Machinery na 199zł i dam cashback 100zł na który trzeba będzie czekać miesiąc. Skoro to daje ludziom tyle radości i napędza sprzedaż to czemu nie? :D:D:D