Będzie nam niezmiernie miło gościć osobę z wielkiego świata. Jak się zdecydujesz odpowiednio wcześniej to może przygotujemy coś ekstra.
Wersja do druku
Będzie nam niezmiernie miło gościć osobę z wielkiego świata. Jak się zdecydujesz odpowiednio wcześniej to może przygotujemy coś ekstra.
Lista „ekstra” jest długa ale mleko do kawy to fakt. Podniosłem sprawność ekspresu i kawa zaczęła przypominać kawę. Jeszcze mała modyfikacja i może nawet da radę zrobić latte.
W imieniu autora Wojciecha Walczuka zapraszam na wieczór autorski 22 02 o godzinie 18
Gorzej, czyli... lepiej! Fotografia stała się dla mnie nie tylko fascynującym hobby (a nawet pasją), ale z czasem także sposobem na życie. Niemal zawsze miałem (i mam!) przy sobie aparat, zawsze fotografowałem i fotografuję coś, co zwraca uwagę, przyciąga wzrok, zaskakuje, fascynuje, inspiruje, albo choćby błyska. Kiedyś doszło wreszcie do tego, że fotografia stała się (po części) moją pracą, ale na szczęście tak już nie jest. Dlaczego na szczęście? Ano dlatego, że nie muszę już robić zdjęć na zamówienie, na wyścigi, pod wymiar, zgodnie z modami i trendami, czy ku pamięci.. Robię co chcę i jak chcę: raz tradycyjnie, na filmie, innym razem nowoczesną lustrzanką, a jeszcze kiedy indziej kieszonkowym "głuptakiem". Różne tematy, różne perspektywy, różne techniki i narzędzia, różne... różności. Nie rywalizuję, nie inscenizuję, niczego nie udowadniam, nie aspiruję, nie walczę, bo nie chcę i nie muszę! Po prostu - lubię fotografię i robienie zdjęć. Patrzę na świat i fotografuję według własnego "widzi-mi-się". I mam nadzieję, że przypadnie Wam ono do gustu - serdecznie zapraszam! Patrzę i... widzi mi się - PATRZĘ i...
W kwestii formalnej z dużą dozą prawdopodobieństwa na piątkowym spotkaniu będzie obecny pełno klatkowy kompakt RX1 (Sony)
jacek_73- u nas bejsbole wyszły z mody dwadzieścia lat temu z okładem. Ale jak zawsze jesteśmy do usług i jak będziemy robili spotkanie w stylu retro to o tym pomyślę. Oczywiście na niby w fotograficznej improwizacji. Wszystko się da i może na jakieś spotkanie zaproszę jakiś element i na pewno ( niestety ) nie będzie to piąty element. Nad tym scenariuszem też możemy popracować.
Jak bym kogoś pominął w związku z jutrzejszym spotkaniem i nie zadzwonił to poproszę o przypomnienie się na PW Będzie nowa modelka. :lol:
Jako, że piątkowe spotkanie mamy już za sobą dziękuję uczestnikom za przybycie.
Jak tak dalej będzie to abyśmy się mieścili na grupowym to chyba drugi seans trzeba będzie uruchomić...
Jutro piątek a jak wiemy piątek to weekendu początek i większość uda się na Menele - Bal Balanga [Official Music Video] - YouTube to nie mniej może ktoś też wybierze się i odwiedzi Leniwe Studio. Jutro spotkanie ze Zbigniewem Furmanem. Zapraszam!
Dziękuję wszystkim za przybycie na spotkanie. Teraz wszyscy wiemy jak zrobić portret.
Proponuję spotkać się aby trochę poćwiczyć.