Ależ pozwolimy ;).
Dopisałem do listy.
1. najeli (tydzień)
2. tasia (?)
3. Saapcio (tydzień)
4. micles (tydzień)
5. zbyszko + Justyna (weekend)
6. makudo (weekend)
7. amroz (tydzień)
8. adampa - (weekend)
Wersja do druku
Ależ pozwolimy ;).
Dopisałem do listy.
1. najeli (tydzień)
2. tasia (?)
3. Saapcio (tydzień)
4. micles (tydzień)
6. makudo (weekend)
7. amroz (tydzień)
8. adampa - (weekend)
Marcin, wiesz gdzie towarzystwo będzie gibać?
Jeśli chodzi o ubiór to też możemy pomóc - musisz podać wymiary - jeśli się wstydzisz tutaj to może być na PW :D.
Zresztą nie twórzmy mitów. Planujemy wypady gdzie wystarczy zwykły ubiór miejski - przecież w zimie w mieście goli nie chodzicie ;). Planujemy jakiś jeden lub dwa wypady dla bardziej zaawansowanych wtedy już coś trzeba mieć cieplejszego - kurtka, spodnie, buty (o czapce i rękawiczkach nie wspominam bo to jest tak jakby nie zabrać głowy ;)). I wypad z przewodnikiem UIAGM (jest to jeden z najwybitniejszych Tatrzańskich wspinaczy) dla zaawansowanych i dla ekstremalistów - nawet jak ktoś się będzie chciał wspinać w zimie to może - nie ma sprawy.
Będzie też możliwość pofocenia na stoku (narty, deska) i tu wystarczy zwykły strój ewentualnie cieplejsza kurtka. Zawsze można się rozgrzać w knajpie nie tylko przy kominku ;).
W kwestii ubioru to można się też poratować w ciucholandzie gdzie czasem za grosze są bardzo przyzwoite ubrania - jeśli ktoś nie ma oporów i nie musi mieć najnowszych lanserskich ciuszków do pokazywania się na Krupówkach ;).
Nie ma sprawy - może go nawrócimy na właściwą drogę ;):mrgreen:.
Przemyślane i zdecydowane. Dopisuję więc siebie i mojego szwagra :)
1. najeli (tydzień)
2. tasia (?)
3. Saapcio (tydzień)
4. micles (tydzień)
6. makudo (weekend)
7. amroz (tydzień)
8. adampa - (weekend)
9. tlustyx + szwagier (weekend)
O, widzę, że nawet coś tu żyło pod moją nieobecność, fajnie :)
Tak w skrócie: z Nikonami też wpuszczamy, jadę furą z Gdańska, mam miejsca ;-)
I już raz przećwiczyliśmy plener w Łebie przy -20 st C, dało radę, tylko Sigmy trochę przymarzają :D
Czy wybiera się ktoś z Katowic/okolicy?
Bardzo chętnie bym się zabrał z kimś na weekend!