tak to jest dobry wybor 8) rowniez polecam...Cytat:
Zamieszczone przez mxw
Wersja do druku
tak to jest dobry wybor 8) rowniez polecam...Cytat:
Zamieszczone przez mxw
2 x takCytat:
Zamieszczone przez mxw
dzięks! ;)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
no to WAG54GS wygrywa, bo zdaje się WAG354G ma 2 x nie i oczywiście w papierach tego nie wyczytasz...
Niestety jest trochę droższy.
WAG354G - 269,- nettoCytat:
Zamieszczone przez mmsza
WAG54GS - 306,- netto
różnica to akurat +/- cena anteny, którą do tego tańszego trzeba dokupić, czyli nie wychodzi tak źle.
natomiast poczytałem właśnie jakieś review w sieci i ludzie strasznie najeżdżają na tego WAG54GS, że ciągle się wiesza, strasznie grzeje, gubi sieć, gubi lan. a jak to wygląda u ciebie?
Nic się od wczoraj nie zmieniło :wink:Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
oki 8-)Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
mmsza, WAG54GS - właśnie to-to zanabyłem, wszystko super, fajnie, extra, działa świetnie (jak na 30 minut pracy)...Cytat:
Zamieszczone przez mmsza
ale qfa! on ma jakiś przycisk POWER i po siąściu zasilania, gdy ono powróci sam się ponownie nie włącza! trzeba ręcznie nacisnąć ten przycisk!!! :shock:
i nie da się tego ominąć - support producenta to potwierdził :shock:
po prostu masakra - to dyskwalifikuje ten sprzęt :cry:
to tak tylko w ramach ostrzeżenia dla innych - do zastosowań domowych może wystarczy, ale do zastosowań bardziej profi, gdzie ma wszystko działać w stylu - fire & forget - zawsze i bezobsługowo - no way!
dla odmiany WAG354G (ten tańszy) nie ma przycisku power. ;-)
WRT54G rowniez jest bez przycisku power , choc mimo to ma Power :-)Cytat:
Zamieszczone przez mxw
tak, też mam WRT54G i od roku bez problemu - po prostu nawet nie przyszłoby mi (bo nie przyszło) zapytać o przycisk power :-?Cytat:
Zamieszczone przez Jac
teraz wyobraź sobie zamontować to-to gdzieś w piwnicy albo na strychu, albo nawet w pokoju, ale na ścianie za szafą :mrgreen:
i jeszcze trzeba pamiętać, że jak nie ma sieci, to może guziczek trzeba pyknąć :lol:
nie no, tak jak linksys/cisco dobry sprzęt robi, tak tu sam sobie strzelił w kolano...
coś jak brak iso na wyświetlaczu albo brak spota :wink: