Trzeba było zapytać o nr albo ze strony wziąć ;-)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Dzięki, bo nie wiedziałem jak tam jechać..Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Wersja do druku
Trzeba było zapytać o nr albo ze strony wziąć ;-)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Dzięki, bo nie wiedziałem jak tam jechać..Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Ty nie bądź taki hop siup do przodu;-) ostatnie papierowe wydanie FotoKuriera. miłe, ale nie będę kupował ;-) za to przyjadę lampy ELFO i BOWENSy obadać. na te drugie chwilowo mnie nie stać, raczej celuję w przenośne ELFO lub Funsport PowerMate 300.Cytat:
Zamieszczone przez Routlaw
druga opcja to wysiadka na Powstańców Śląskich (przystanek od Ratusza Bemowo w stronę Połczyńskiej - jeszcze przed Człuchowską jeszcze) i wędrówka od małego rynku (tak sobie to nazywam - taki placyk z kamienniczkami dookoła) w stronę torów i Olbrachta.Cytat:
mapka jest przydatna, ale nieco myląca:
plan rysował 3letni chińczyk. szczególnie dojazd Olbrachta do Powstańców Śląskich mnie rozwalił ;-)
a tak a propos to są to ciekawe fotograficznie rejony (znam jak własną kieszeń - może kiedyś plenerek po opuszczonych fabryczkach etc.?
Nawet nie wiedzialem ze mam tak blisko do foto-kuriera :)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Na ten plenerek to ja bede sie pisal :)
Ale oczywiscie "japka" na droge? :)
chyba że ipod ;-) bo moje molokini na wieść że ma być znowu -20 powiedziało żebym się walił. to chyba po tym jak koledze ibook się zbuntował na dwa dni po 1h spacerze przez miasto. a był w kocyku, futerale i plecaku...Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
ale plenerek Ulrychowski jak najbardziej... zima czy do wiosny czekamy?
Napisałem to wyszedłem z roboty i pomyślałem że chodziło o prasę a nie telefon hehe moja wina.. Pewnie że miło jak sie dostanie jakiś gratis..Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Co do cen to zabił mnie polarek kołowy do Cokina P - 380zł. Na niemieckim Ebay'u po przeliczeniu na złotówki wychodzi 155zł
plenerek OK ale jak to białe sie rozpuści...Cytat:
Zamieszczone przez bebop
no chyba tak, bo już mam dosyć marznięcia.Cytat:
chyba żeby było -5 i ładnie zaśnieżone...
No tak to moge sie pisać... ale wolałbym świeżą zieloniutką trawkę i +15
No ja tez wolalbym ciepelko. I piwko po plenerku na ochlode pic a nie sete na rozgrzanie ;)Cytat:
Pracuje obok Reduta Wolska (taki przystanek ;) ) i bardzo blisko lezaca Cieplownia Wola calkiem ciekawie wyglada (tylko pewnie zakaz focenia :? ) ... dalsze tereny przy Powst. Slaskich rowniez - tak wiec pisalbym sie... ale jak bedzie cieplo :pCytat:
Zamieszczone przez bebop
zgadza się, fortyfikacje kiedyś były...Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
w tej okolicy jest właśnie trochę fajnych terenów postfabrycznych terenów, można też się przemieścić w stronę Kolejowej i Dworca Zachodniego, ale od strony Woli - też są fajne tereny.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez