10 000 RMB to okolo 5000 PLN, czyli za 10000RMB mozna za 400PLN nie
Wersja do druku
10 000 RMB to okolo 5000 PLN, czyli za 10000RMB mozna za 400PLN nie
za 400zł to można sobie kupić zdjęcie obiektywu ;)
...ale sie uśmiałem :) :) :)
Teraz poważnie jesli chodzi o te ogłoszenia z Tablica.pl, to sprzęty ani nie spadły, ani kradzione - ich po prostu fizycznie nie ma i nigdy nie było. Jest tylko ogloszenie w celu zainteresowania naiwnych :(
Bolek02, to też jest opcja, ale powiedz mi skąd masz takie informacje?
Kupno takiego zestawy w tej cenie na aukcjach komorniczych jest wykonalne. Sam niedawno miałem okazję kupna Olympusa E-420 o ile dobrze pamiętam, z całym zestawem za jakieś 400 zł, czy coś koło tego.
Wystarczy przeczytać treść ogłoszenia:
Canon EOS 5D Mark II 21,1 MP MINT + 2 baterii + więcej zawiera: Canon 5D Mark II Korpus
Oryginalna osłona bagnetu
Oryginalny pasek na szyję Canon
2 Oryginalne akumulatory Canon
oryginalna ładowarka
Oryginalny Kabel audio / wideo
8GB Compact Flash
Pochodzi z oryginalnego opakowania i kabli.
Kalemu nie do końca translator się spisał, albo komornik analfabeta
:mrgreen::mrgreen:
By udowodnić wystarczy kupić. Ciekawi mnie czy będziesz marudził tutaj czy w wątku o oszustach?
Na tablica PL jak i na allegro można spotkać wielu "spryciarzy". Poza tym Olek e-420, to nie to samo (nie ta klasa/cena), co canon 5d mark II, nie sądzisz?:roll:
Darx,
po pierwsze nie planuję zakupu żadnego, więc nigdzie nie będę o nic marudził. Po prostu się zastanawiam skąd pewność, że to oszustwo. To, że masa oszustów się wala jest oczywiste, ale pytałem o konkretne ogłoszenia (były dwa).
Różnica między Olkiem 4XX (dokładnie nie wiem, który to był) a 5dMII jest oczywista, ale ten pierwszy kosztował 400 zł a ten drugi jest wystawiony za ponad 3 tysiące, więc tak... widzę różnicę.