7 - to jak dla mnie takie horrorowate - kolor skóry jak u zombi (za bardzo pojechałeś z desaturacją) i ta jego (mam nadzieję, że to jego) ręka nienaturalnie położona - generalnie, zdecydowanie nie chciałbym mieć takiego zdjęcia :(
Wersja do druku
7 - to jak dla mnie takie horrorowate - kolor skóry jak u zombi (za bardzo pojechałeś z desaturacją) i ta jego (mam nadzieję, że to jego) ręka nienaturalnie położona - generalnie, zdecydowanie nie chciałbym mieć takiego zdjęcia :(
Sylwek!!! :) …bo Ci tak powiem. Dzieci - jasno i w fajnych kolorach !! lub jasno i BW
Dzieciaki w ciężkiej obróbce słabo się czują :) .. ma być wesoło i happy !!!
Pani na dachu fakt … fest Ci nie poszło i skóra jakaś poplamiona wyszła. (modelka fajna nie wykorzystałeś ale przyjdzie czas :))
A to oko i usta ostre ????.. reszta blur ?? bo ci zacznę wkładać :)
Teraz idziemy do pani która pewnie do tej pory widzi bliki od słońca po zamknięciu oczu !!!
Dlaczego takiego fajnego słońca nie wykorzystałeś robiąc pod światło ?? lub lekko z boków ? Tak żeby wpadało w kąciku kadru lub zza postaci ?? no przecież aż się prosi !!
i znowu lekko za ciasno - daj im trochę przestrzeni :)
Pozdr Przemek :)
Super dziękuję za uwagi
Ja też za bardzo tej myśli nie rozumiem, ale zdaje sobie sprawę, że można lepiej.