Hehe ze mna tez na 99% przybedzie moj dobry kolega Nikoniarz:mrgreen:
EDIT: Ale on jest 100% SYSTEM FREE :mrgreen:
Wersja do druku
Hehe ze mna tez na 99% przybedzie moj dobry kolega Nikoniarz:mrgreen:
EDIT: Ale on jest 100% SYSTEM FREE :mrgreen:
Nikoniarz na plenerze Canon-Board... ROTFL
dobra, to co z terminem, robimy po 5 lutym???
Dobra to dwie propozycje:
EDIT
- 4- 5 luty
- 11 -12 luty
- 6 luty
napiszcie prosze komu kiedy pasuje.
Narazie odezwaly sie jako zinteresowane 4 osoby.
Jak na razie podałeś same sobty/niedziele. Jak z dniami pracującymi? Chociaż stocznia chyba pracuje w soboty, więc może...
Ja na razie proponuje 6 luty. Jak się nie da to 4 luty.
Podalem weekendy bo chyba czesc z nas pracuje. Poza tym zalezy na czym nam bardziej zalezy? Na fotografii architektury czy ludzi przy pracy? Bo z tym drugim moze byc spory problem bo przedstawicel Synergii 99 napisal ze mamy wstep wszedzie ale ....No to prosze by kazdy podal swoja date. Potem bedziemy najwyzej jakis kompromis montowac.Cytat:
Wyjątkiem mogą być jedynie wnętrza obiektów, gdzie trwa produkcja.
wszystkie daty od 6 lutego wlacznie, wczesniej nie dam rady...pasuje mi normalny dzien jak i weekend.
pozdrawiam
Ale to nie oznacza, że nie można tam zaglądać przez drzwi/okna. Poza tym, duża część prac odbywa się na otwartej przestrzeni. Przynajmniej tak widziałem na zdjęciach.Kod html:Wyjątkiem mogą być jedynie wnętrza obiektów, gdzie trwa produkcja.
Zdecydowanie 6 luty. Właśnie ze względu na prace, nie musimy fotografować tylko architektury. Tam pracują też ludzie na zewnątrz wiec nie musimy wchodzić do pomieszczeń gdzie odbywa się produkcja
kurde ale super macie ja bywam w Gdańsku kilka razy w roku jak by mi się udało to poszedł bym z wami .... najlepiej w dzień bo tam i tak ciemnawo jest .... statyw ?