Cytat:
Zamieszczone przez Przemek Białek
Może stać gościa na 5D ale nigdy nie zdoła sobie kupic gustu i talentu.
W tym przypadku fotografie w galerii tłumaczą dlaczego takie niskie ceny.
Nikt mi nie wmówi że tanio znaczy dobrze.
Wersja do druku
Cytat:
Może stać gościa na 5D ale nigdy nie zdoła sobie kupic gustu i talentu.
W tym przypadku fotografie w galerii tłumaczą dlaczego takie niskie ceny.
Nikt mi nie wmówi że tanio znaczy dobrze.
Z drugiej strony jednak - może stać go na 5d, bo robi tanio i dużo? To troszkę tak jak z producentami płyt, naszym rządem - wolą sprzedać mniej a drożej, niż więcej i taniej :PCytat:
Zamieszczone przez Rootsman
O jakości fotek nie mówię, bo tutaj masz rację :)
Cytat:
No, no powoli. :-) Nikt mi nie wmówi, że drogo znaczy dobrze :mrgreen:
Usługodawca MUSI brać pod uwagę ile klient jest w stanie zapłacić inaczej sam "pójdzie z torbami" i to bez względu na to czy bedzie robił zdjęcia świetne czy paskudne knoty.
Janusz
Nic nie musi :) Moze brac takie rzeczy pod uwage, jesli np. zalezy mu na zarobku/utrzymaniu sie w biznesie ;-) Ale nic nie musi :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Przeciez te fotografie wygladaja identycznie jak fotografie 99% forumowiczow robiacych sluby, ktorzy swoje fotki pokazali...Cytat:
A przyjedź do kraju. Załóż taką choćby prozaiczną działalność pt. "skup surowców wtórnych", to będziesz wiedział dlaczego rynek raczej wolny nie jest.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Nie przyjade i nie zaloze, co wcale nie przeszkadza mi wiedziec jakie sa trudnosci w tym wzgledzie. Ale nie wiem co to ma wspolnego z wolnym rynkiem.Cytat:
Zamieszczone przez szymony
nie musi ?? - ciekawe - a jeść musi ?? rachunki płacić musi ?? .....Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Jak w tym dowcipie o Gorbaczowie i Reaganie (podstawic dowolnych ulubionych): "nas to nie obchodzi". Nie o tym mowa.Cytat:
Zamieszczone przez szysz.pl
nr 1 -nogiCytat:
nr4 - lewa str.
nr5 - welon
nr 7 - lewa str. ITD.itp
nie pasuje i nie podoba sie , nie tylki mi