-
Informuję, ze na sobotni wyjazd jest zarezerwowany autokar.
To lepsze rozwiązanie, niż grzanie swoich aut rano po "ciężkiej" nocy i długich nasiadówkach.
Zrzucimy się na niego -koszt wg. ilości osób- ok. 10 zł /os.
Tu znajdziecie propozycje zwiedzania indywidualnego- poza programem, w ramach czasu wolnego lub dla przyjeżdżających wcześniej:
http://www.klubkm.pl/forum/showpost....00&postcount=5
Listę przydzielonych pokoi opublikuję do jutra.
Pozdrawiam.
-
Witam wszystkich :)
Takie pytanko mam, jak jest z "rzutem na taśmę" ;) ? Bo chęci mam na ten plener, daleko nie mam bo Bielsko :) tylko jest parę czynników, które nadal nie pozwalają ostatecznie mi się zdecydować na przyłączenie, a chętnie bym się wybrał....
Wiem, że późno i wpłaty trzeba robić...
Raczej bym nie spał, tylko w sobotę z rana się pojawił i myślę, że do biesiady włącznie bym został, ale to wszystko dopiero potwierdzę..
Pomiarowiec (niezrzeszony)
-
Witaj. Żaden problem. Miejsca są- zarówno w pokojach jak i w restauracji i na sali konferencyjnej.
Proszę możliwie najszybciej powiadomić mnie o przybyciu- żeby się nie okazało potem, ze zabraknie jedzenia na przykład, bo kilka osób chce dołączyć na podobnej zasadzie.
Także czekamy.
Pozdrawiam.
LISTA POKOI:
Budynek B, III piętro
- nr. 39, pokój 2+2 studio (z osobnym wejściem do sypialni): Zbyszko666+ Justyna i Wiktor oraz Jarek C. (czwórka z auta...)
II piętro
- nr. 35, Canonierzy (agart5 +1 Wiktor)
Budynek A
III piętro
- nr. 15 – 4 os. Canon (pokój do obsadzenia).
Przypominam jeszcze, że:
- w recepcji po przyjeździe zgłaszamy się nickami klubowymi i dopiero potem nazwiskami
- wpłacamy tamże kwotę po 7zł/osobę (było 6, ale liczba uczestników zmalała, więc solidarnie wszyscy pokrywamy koszty organizacji), proszę mieć drobne!
- będą identyfikatory plenerowe dla wszystkich jednakowe - po 2 zł/szt.
- budynek A to ten z recepcją (jest ona na Ip, przy klatce schodowej), wejście główne jest na skarpie
- budynek B ma wejście od dolnego parkingu i jest z tyłu
- obydwa budynki są połączone na III piętrze korytarzem
- sala konferencyjna jest na IIIp w budynku A, na końcu klatki schodowej
- zarezerwowałem autobus na sobotę od godz. 9:00 do 13:00. zawiezie nas do obiektów zwiedzanych, miejscowych atrakcji. Koszt- do podziału wg. ilości osób (ok 50-55 miejsc, przy cenie ok. 500zł, daje po ok. 10zł), bilety wstępu to z reguły ok. kilka zł/os. w miejscu, także proszę mieć jakieś drobne.
Do zobaczenia!
Jeśli są pytania- proszę na PW.
P.S. Pamiętajcie, ze czas dojazdu może się wydłużyć- w Beskidach wali śnieg, a drogi wszędzie mogą być nieźle zasypane. Proszę śledzić komunikaty drogowe.
-
No to już wszystko wiem, nie wiem czemu ale temat mi się nie wyświetlił dzisiaj dlatego poszło PW do Ciebie.
-
Witam też byłbym chętny
Mariusz706
-
Witaj. Pokój nr. 10, Budynek A, II pietro.
-
Dzięki fata za zorganizowanie tak zajeistego pleneru ,możliwości poznania nowych miłych gości ,szczególnie ludzi z innych "systemów" . Trzeba powiedzieć ,że kulminacyjnymi punktami tego pleneru (dla mnie), był dobrze zagospodarowany plan oraz PHOTIX czy Sławek Nakoneczny i jego wykład. Nie mozna zapomnieć o 2 genialnych ludziach jakimi własnie sa Andrzej Baturo czy Zbigniewm Podsiadło. Aczkowiek Baturo osobiście mnie zdetronizował i naprawdę liczę na kolejny plener tego własnie TYPU.
-
Bardzo dziękuję wszystkim Kanonierom (i Kanonierkom) za przybycie, udział w zabawie, w konkursie (łatwy nie był, prawda?!).
Liczę na to, że inni koledzy z tego forum w przyszłości liczniej nas zaszczycą i przekonają się, że warto przybyć na taką imprezę.
Dziękuję i pozdrawiam.
-