Coś mi się w to wierzyć nie chce, iso 400 w 30D słabe? Spokojnie używalne jest iso 1600, nie ma wstydu przed nowszymi korpusami (Canona ofkors :mrgreen:).
Może to wina archaicznych wołarek do RAW-ów?
Wersja do druku
Mam 450-tkę, 50D, 5D mII i dopóki ta pierwsz będzie działać to u mnie zostanie.
Jestem z niej bardzo zadowolony jeżeli chodzi o jakość zdjęć. Może trochę więcej trzeba pogmerać w menu ale to nie jest jakiś wielki problem. Kwestia tygodnia do przyzwyczajenia się.
Pytanko z innej beczki czy 30D obsługuje karty 32gb dostałem a nie chcę rozpakowywać :)
http://www.istockphoto.com/forum_mes...threadid=90561
tu powinieneś znaleźć odpowiedź :)
No niestety nie napisali tam :)
32gb, masakra, a niech się taka z....bie, ile fotek poszło by w p..... :(
Trochę mnie tu nie było a więc tak :) co do body to juz obmacałem i pstrykłem :D 450d od miłego posiadacza oraz trochę 550d dzieki miłemu panu w sklepie :) Niestety moje wrażenia są negatywne. Niestety najbardziej co składa się na nie to wizjer, plastikowość, wymiary ( trzyma się okropnie w ręce :/ moze to przez moje bardzo długie palce ) No i menu obsługa oraz brak "kółka" choć mozna by się przyzwyczaić ale przy tym wszystkim tylko dokłada na nie. Jedynie co mogę powiedzieć na duży plus to jakość obrazka naprawdę się nie spodziewałem że może być tak dobry. Zakup odłożyłem na luty i dołożę do 40d aby za dużo nie stracić a jednocześnie nie iść w serię xxxD. Pewnie mnie zjedziecie ale niestety po takim czasie z 50d fotografia xxxD była by dla mnie katorgą a nie przyjemnością a to najważniejsze. 40d będzie dobrym wyborem a nie tak drogim jak 50d a niewiele droższym niż 30d.