Kolega zadał konkretne pytanie - wątek został przeniesiony do odpowiedniego działu - proszę o trzymanie się tematu i bez wycieczek osobistych 8-).
Wersja do druku
Kolega zadał konkretne pytanie - wątek został przeniesiony do odpowiedniego działu - proszę o trzymanie się tematu i bez wycieczek osobistych 8-).
Hehe to już wiem co miałeś na myśli pisząc "zostaw to zawodowcom". Szkoda tylko że "zawodowiec" nie wrzucił żadnych zdjęć :). Obawiam się że to Ty właśnie założysz takie tematy. Tak jak pisze Kolekcjoner trzymajmy się tematu. To pytanie o obiektyw a nie proszę mnie ocenić. Jeśli każdemu tak pomagasz to luz.
jakie tematy mam zakładać ? jak zdjecie zrobić ?? była by to chyba najwieksza kompromitacja dla mnie jako fotografujacego ośmieszać sie w ten sposób publicznie :mrgreen: a Ty sie dalej osmieszasz jak i cała rzesza ślubniaków i tym podobnych GWC . (GWC = Guy With Camera)
Domyślam się dlatego napisałem trzymajmy się tematu a nie trzymaj się :)
Ośmieszasz się Ty robiąc z siebie zawodowca którym nie jesteś a na innych plując :). Nawet jednego zdjęcia nie wstawiłeś no ale szacunek zawodowcu. Ale z tego co widzę jesteś zawodowcem na najwyższym poziomie :)
http://www.fotosik.pl/u/analogforeve...odane/2009/8/3
Obiektyw wybrany więc temat można zamknąć :)
szukaj dalej w necie dobrze Ci idzie ,kilka zdjec z fotodeja w EC1 ,z targów foto w Łodzi ,z probemów ze skanowaniem negatywów i kilka zdjec zrobionych przez żone ,zdjecia wiszą bo większosc cały czas jest podlinkowana w większości na tym forum w róznych tematach :-D
a druga sprawa to chyba nie posądzasz mnie ze na fotosiku czy tym podobnym przezentuje swoje prace :-D
analogforever, ArekLodzPl i mati113, spokojniej ;) Posądzanie o nabijanie postów jest nie trafne. Tym bardziej nie trafne jest spostrzeżenie o nie wnoszeniu niczego do tematu. Do tematu zawsze można coś wnieść, tylko trzeba na to spojrzeć z innej strony.
Poza tym, można zabierać się za zdjęcia od *upy strony albo porządnie. Każdy z nas zaczynał inaczej i nie wierzę by któreś od razu rzuciło się na głęboką wodę. Wierzę, że panowie posiadacie naprawdę wiele doświadczenia i umiejętności w tej materii, ale nie przesadzajmy byście mieli same asy pochowane w rękawach.
Ci rzekomi profesjonaliści skądś się jednak biorą, a są tylko ludźmi i nie żyją wiecznie. Kolega mati113, kiedyś też jednym z tych profesjonalistów zostanie, ale trzeba dać mu szanse.
Nie skreślajcie każdego kto chce spróbować. Jeszcze zacznie się nam tu jakaś elita budować ;)
Kartki rozdane - proszę o nie kontynuowanie w kierunku wycieczek osobistych. Wątek zostanie posprzątany.
o kurka, ale oszczędzają na reklamie teraz
moja propozycja 100 makro