Bierz conajmniej LC-1. Bardziej uniwersalny będzie niż jakikolwiek mniejszy (np. LC-1M).
Wersja do druku
Bierz conajmniej LC-1. Bardziej uniwersalny będzie niż jakikolwiek mniejszy (np. LC-1M).
troche niżej w tym dziale jest cały wątek o futerałach, może tam znajdziesz odpowiedź
Połączyłem oba wątki.
Panowie szukam plecaka miejskiego w którym pomieszczę od czasu do czasu laptopa + body z jednym obiektywem+ zapasowa karta i bateria. Fajnie by było żeby wlazły tam kanapki i jakiś notatnik na uczelnie:) Znacie coś takiego? Do tej pory miałem alphe ale miejskim plecakiem tego nazwać nie można i sprzedałem. Obecnie zostałem z torbą vanguarda uprise 38 która spełnia powyższe wymagania, ale jak wezmę to co chce to trochę czuć ciężar, a dużo przemieszczam się na nogach..:)
Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć czy do Lowepro Inverse 200 zmieści się: 7d+grip z podpiętym 24-70 2.8, 70-200 2.8, lampa 580EX i jeszcze dwa mniejsze szkiełka.
Chodzi mi głównie o problem szerokości, żeby lampe i 70-200 dać obok siebie, podobnie te dwa mniejsze szkiełka.
Ewentualnie czy ktoś ma inną torbę tego typu do polecenia, potrzebuję coś do reporterki, z szybkim dostępem do aparatu, ale żeby był jakiś sensowny pas biodrowy, bo dyganie tego na jednym ramieniu może zabić. Fajnie jak by się do tego zestawu zmieścił 10-calowy netbook, le to nie jest wymogiem.
Witam
Szukam jakiejś solidnej i porządnej torby na mojego canona i resztę sprzętu. Od razu powiem, że Bardziej zależy mi na opiniach na temat wykonania i solidności tej torby. Jak wygląda wizualnie widzę na obrazkach, wiem również ile posiada miejsca na sprzęty i wiem również, że dla mnie wystarczy. Sprawa dotyczy jakości wykonania. Ktoś używa takiej torby?
Ja mam same torby Tamrac, lecz nie tą, firmę szczerze polecam.
miałem i jak najbardziej polecam;) kupiłem używkę miałem rok i sprzedałem dalej. Wyglądała prawie jak nówka;)