ja to sie dziwie jak Ty do tej pory robiles sluby bez dodatkowego body? Twoi klienci to ryzykanci?Cytat:
Zamieszczone przez krs76
Wersja do druku
ja to sie dziwie jak Ty do tej pory robiles sluby bez dodatkowego body? Twoi klienci to ryzykanci?Cytat:
Zamieszczone przez krs76
Raczej się nie chwaliłem tym , i tak byli zestresowani :)Cytat:
Zamieszczone przez sven
zakup analoga to zawracanie glowy. pozycz pare zlotych i kup d20, a 300d zostaw jako zapas. prawie nowy d20 mozna kupic juz ponizej 4000 (kumpel sprzedaje miesieczne d20 za 3750). dwa lub trzy sluby i masz to splacone.
Aż taki drogi nie jestem ... W moich stronach najlepiej jak zrobisz fotki za darmochę i tak będą się jeszcze z Tobą targować :)Cytat:
Zamieszczone przez sven
jak robisz dobre foty, to klienci sie znajda. ostatnio podnioslem ceny i mam dwa razy wiecej klientow niz przed podwyzka:)Cytat:
Zamieszczone przez krs76
Muszę to rozważyć :) Chociaż ostatnio rzeczywiście podpisałem dobrą umowę i mimo że cena była wysoka po obejrzeniu zdjęć przez klientów nawet się nie zawachali .:) a wracając do tematu na cyfrę mnie nie stać w tej chwili , chcę zmienić szkło na jaśniejsze a jak sven zauważyłeś ryzykantem nie jestem i dla świętego spokoju niech analog leży w samochodzie ...
jak to nie :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez krs76
MUSISZ GO mieć w torbie przy sobie!
dokladnie! chyba, ze powiesz ksiedzu; "stary, zrob sobie mala przerwe, bo mi sie 300d zwiesil"Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
A jeszcze ostatnie pytanie , którego sprzedawcę na allegro możecie mi polecić jesli chodzi o sprzęt analogowy ?
Wysłałem Ci PM w sprawie sprzedaży korpusu EOS 33 z BP-300. Ostateczna cena jest do uzgodnienia. Poczekam na odpowiedzi jeszcze z tydzień, a później wystawię go na allegro z nie pierwszej młodości obiektywem kit 28-80. Cenę z uwagi na prowizję allegro i obiektyw prawdopodobnie zwiększę.Cytat:
Zamieszczone przez krs76