a co tam oglądać na tym monitorku? filmów przecież nie kręci, ot histogram można przejrzeć
Wersja do druku
a co tam oglądać na tym monitorku? filmów przecież nie kręci, ot histogram można przejrzeć
Dziekuje za uwagi, zwlaszcza od uzytkownikow 5d ktorzy wczesniej podziwiali obrazy na 40d :). Myslalem ze tylko moje body tak ma, a tak pewnie i ja sie niedlugo przyzwyczaje. Pozdrawiam!
Jako iż niebawem będę zakupywać 5d (troszku dozbierałem :P ) chciałbym zobaczyć jak "zły" jest ten wyświetlacz :D wiem że to śmiesznie zabrzmi ale czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie takiego wyświetlacza wyświetlającego obraz ?
nie tac czasu na oglądanie pierdół, wyświetlacz jest bardzo dobry, obrazek rewelacja więc nie ma co się rozwodzić. Mam 1dsmkIII i powiem ci, że tam to jest dopiero tragedia w porównaniu do 5 to niebo i ziemia.
pzdr
a ja trochę z innej beczki:
jako użytkownik 5D z początkowej fazy produkcji (nr seryjny zaczyna się od 08xxxxxxx)
zastanawiam się czy dałaby coś zmiana samego wyświetlacza LCD na któryś z obecnie sprzedawanych jako zamiennik. Sprzedawcy piszą że ten sam wyświetlacz używany jest w Nikon D40 D40X D80 D60 D200 oraz Canon 30D no i w 5D Mk1.
Jeśli trafić wyświetlacz wyprodukowany w 2010 czy 2011 roku (taki przykład) to czy nie będzie sprawnieszy niż ten z lat 2005 czy 2006 ??
Dobrze że w czasach analoga nie było takich problemów:)
a po co wyświetlacz? 5D nie filmuje
To zostań w czasach analoga i nie zmieniaj na cyfrowy.
airhead może ktoś chce mieć i co ten post miał wnieść ? podbić cię na duchu że jesteś pro ? Jak nie wypowiadacie się na temat to po co się wypowiadacie...
Mam nadzieję ze moderacja czasami działa i odpowiednio nagrodzi bezsensowne docinki.
dygac raczej niestety bedzie taki sam.