A gdzie fotki?
Sent from my GT-I9000
Wersja do druku
A gdzie fotki?
Sent from my GT-I9000
dawać zdjęcia to łatwiej będzie zorganizować następny wypad
ja już rozmawiam z siostrą kiedy można się wbić do niej do Katowic :)
Tak na szybko...
http://www.slawekradek.pl/shared/kato_night_01.jpg
Na razie nie mam czasu na więcej, z resztą za dużo nie strzeliłem :)
----------------------------------
Regulamin pkt 9.
Witam tez byłem wracając zepsuła mi się wycieraczka od pasażera od nadmiaru deszczu. Jak dojechałem do domu to tak walnęło gdzieś koło mnie ,że wszystkie alarmy sie włączyły w autach. Wchodzę do domu próbuję się dostać na forum a tu spaliło mi monitor to kupiłem w sobotę nowy patrze niema neta mówię czekam do poniedziałku bo u mnie serwisanci nie chodzą w weekend . Byli dziś u nas w bloku i co u nich wszystko ok . Okazało się że wszystkim popaliło karty sieciowe . A co do fotek też byłem się raczej uczyć więc na razie się nie ma czym chwalić ale było fajnie teraz mam plan uderzyć choćby samemu na ten biurowiec koło silesi co rozmawialiśmy . Widziałem go dziś nawet fajnie oświetlony
Pozdrawiam tych którzy byli i zachęcam na kolejne wypady naprawde można fajnie spędzić wieczór
Witam wszyskich!
Wpadłem na parę dni do Dąbrowy Górniczej i dziś byłem w Porąbce i Międzybrodziu (pod Żywcem). Światło nie dopisało, ale chciałem się tam wybrać jeszcze raz, tym razem na wschód słońca. Znaleźliby się chętni? Jutro albo w poniedziałek?