W 450d jest aktywna ale jak chce wyzwolic to wywala blad wtedy, przypuszczam ze wszystko to kwestia dopracowania programu bo jak timelapse wyzwala to normalnie tez musi.
Wersja do druku
W 450d jest aktywna ale jak chce wyzwolic to wywala blad wtedy, przypuszczam ze wszystko to kwestia dopracowania programu bo jak timelapse wyzwala to normalnie tez musi.
Czekamy więc na następne wersje :)
Ja ostatnio kupiłem aplikacje do IP4 DSLR.Bot zakupiłem diody 940 nm i z 5d2 działa wyśmienicie
A na iPada nadal nic?
Witam, miałem tablet goclever a73 i wszystko działało poprawnie, teraz mam samsunga tab 2 7" i aplikacja nie wykrywa aparatu. Ma ktoś podobny problem?
Witam. Mam problem z aplikacją. Telefon HTC Desire 610 z androidem 4.4.2 nie wykrywa mi mojego canona 60d. Jak włączam aplikacje w tel to coś tam sie kreci , szuka i coś wyskakuje że nie znalazło aparatu. I aplikacja automatycznie się wyłącza. Posiadam orginalny kabel od ładowarki telefonu z przejsciówką do Canona. Może wina leży w połączeniu, kabel albo przejsciówka jest winnna.
No właśnie w telefonie tego USB host nie widzę . Znalazłem tylko takie coś jak Debugowanie USB , zaznaczyłem to ale to nic nie pomogło.
Poczytaj o specyfikacji telefonu czy obsługuje usb otg. To nie aplikacja czy ustawienie. Możesz też spróbować podłączyć myszkę klawiaturę czy pendrive i zobaczyć czy działają.