ten pan by chcial.. ;-) musial sie ostro wypinac.. bo tak naprawde jest cienki jak patyk :D jego dziewczyna nie chciala uwierzyc ze to jego zdjecie ;-) heeheh
Wersja do druku
ten pan by chcial.. ;-) musial sie ostro wypinac.. bo tak naprawde jest cienki jak patyk :D jego dziewczyna nie chciala uwierzyc ze to jego zdjecie ;-) heeheh
Vitez
Mam taką radę przyjacielską
Nabierz odrobiny dystansu bo się wypalisz szybko, za nerwowo reagujesz chłopie :) Keep easy.
Jeśli chodzi o studio to obaj macie rację
po pierwsze - specyfika miejsca wymaga konkretnych umiejętności które żadko kiedy można nabyć poprzez praktykę nawet długą ale nie wspartą poradami kogoś doświadczonego
po drugie - jak już coś niecoś wiesz i masz gdzie praktykowac to wtedy faktycznie można do czegoś dojść
Studio to jest inna bajka ...
I każdy powininen tego spróbować byle z dobrym nauczycielem :) no i mieć okazję jeszcze później ćwiczyć umiejętności ...
O ... a ja jak będe stary i bogaty to też sobie postawię studio :) hihi
Pozdrawiam i dajcie sobie na luz
Zle odbierasz moje emocje. Ja sie wcale nie denerwuje - bez obaw o moje wypalanie 8). Ja po prostu ochrzaniam Czache ze przegina (jednoczesnie wyjasniajac dlaczego tak uwazam, gdybym sie denerwowal to bym nie wyjasnial tylko toczyl piane ;) ) . Lubie ochrzaniac ;) ... to ze kogos ochrzaniam nie znaczy ze sie przy tym automatycznie denerwuje :twisted: .Cytat:
Zamieszczone przez Baldi
ochrzaniasz? :lol: lepiej zajmij sie czyszczeniem galerii z gni.. tzn dziel sztuki :roll: :P
Rozleniwil mnie ten urlop :roll: ... moze w niedziele :PCytat:
Zamieszczone przez Czacha
Wlasnie wrocilem z Lublina... 80 zdjec pstryknietych na Starowce... jedno fajne :roll: .
o.. robisz postepy? ;-)
Juz, juz, nie zazdraszczaj ;) bosmy offtop zrobili :PCytat:
Zamieszczone przez Czacha
Do chrzanu z takim ochrzanianiem... :wink: