Poranek w Dolinie Kościeliskiej.
[88] Wejście.
[89]
[90]
[91]
[92]
[93] "Zamykające" dolinę Błyszcz i Bystra.
Wersja do druku
Poranek w Dolinie Kościeliskiej.
[88] Wejście.
[89]
[90]
[91]
[92]
[93] "Zamykające" dolinę Błyszcz i Bystra.
szybko zrobiłeś te 710 :D
W dobie szybkiego internetu i superszybkich kolei taka odległość to pestka - tylko 18 i pół godziny jazdy :mrgreen:
[98]
[99]
[100]
Świetnie kadrujesz, przyjemnie się ogląda
Hej Jacek. Tematykę mamy podobną (u mnie teraz Masyw Śnieżnika czeka na obróbkę), z przyjemnością oglądam Twoje zdjęcia, bo z jednej strony jednak nie padam na kolana (jak w niektórych galeriach), z drugiej, myślę jak ja bym to zrobił. :-)
[98] świetna stylizacja, z tym że ci współcześnie ubrani ludzie w środku psują wrażenie.
[95] klasyka, jeden z widoczków, które uwielbiam
[89] podobnież, prosty motyw, ale miło się patrzy
[90] z tymi ujęciami mam problem, bo to jednak lepiej wygląda zawsze przez wizjer - na zdjęciu jest ciemne i w sumie nic nie pokazuje. Może zmienić tonację, albo w ogóle skonwertować do B&W?
[95] piękne
ŁAŁ - nawet doczekałem się komplementów, za które dziękuje. Miło się czyta, nawet te troszeczkę "na wyrost" :)
Vroo nie miałem, nie mam i nie zamierzam mieć "ambicji" rzucania na kolana, dlatego robię zdjęcia najzwyklejsze na świecie.
[98] - ludzie, ludzie, ludzie...w tym miejscu zrobić zdjęcie bez ludzi to spore wyzwanie (aczkolwiek pewnie by się dało), a z ludźmi przyodzianymi w stroję z epoki (powiedzmy schyłek XIX w.) to już przedsięwzięcie na miarę profi - którym nie jestem.
[90] No tak - w rzeczywistości widok powala, a na zdjęciu ledwie namiastka. B&W nie wchodziło w grę. Można było z godzinkę poczekać, ale droga, która wygląda na opuszczoną (to mi się w tym zdjęciu podoba najbardziej) taką już by nie była. Można było pokusić się o HDR, ale nawet o tym nie myślałem. W końcu można było zastosować jakąś sztuczkę jak w przypadku zdj [101] - ale zostało tak jak zostało.
[101] Wielka Góra z krzyżem :roll:
Bardzo nierówny poziom tych Twoich fotografii, rzuca się w oczy chaos, przypadkowość kadrów, nieład, skupienie na wszystkim czyli na niczym. Osobiście podobają mi się najbardziej panoramy Tatr.
Nie nad wszystkim, tylko nad tym co mnie interesuje.
[102] Wyjątek (także potwierdza regułę)