Odp: EF 80-200 2.8 L - Wasze opionie/czy warto?
Witam.. mineło troche czasu mam mozliwosc nabyc tego szkła .. tylko nie wiem jaka kwote mozna zaoferowac za niego .. wizualnie jest dosc zmeczony natomiast mechanicznie ponoc bez problemu .. orientuje sie ktos ile mozna dzis za taki sprzed dac?
problem bedzie z czesciami,w razie awarii
No wlasnie licze sie z tym... ale nie wiem ile zaoferowac...
Jak wizualnie zajeżdżony to znaczy że w magazynie nie leżał -ergo, był używany intensywnie czyli może podobnie wyglądać w środku, a w razie padu jak wyżej kolega pisał z częściami kicha. Moim zdaniem szkoda zachodu.
Myslisz ze jak poprosze o zdjecia to cos bedzie wiadomo? Koles ktory to sprzedaje ze mechanika jest git..
A co innego ma powiedzieć :lol:.
Cytat:
Zamieszczone przez
ernest319
Witam.. mineło troche czasu mam mozliwosc nabyc tego szkła .. tylko nie wiem jaka kwote mozna zaoferowac za niego .. wizualnie jest dosc zmeczony natomiast mechanicznie ponoc bez problemu .. orientuje sie ktos ile mozna dzis za taki sprzed dac?
http://img07.allegroimg.pl/photos/or...6/5303169692_1
Jak cena atrakcyjna, szkła czyste i działa bez zastrzeżeń to można się skusić.
Za idealny stan dałbym ze 2 tys, za ten z aukcji 700-800zł ? Wygląda jakby to były jego ostatnie dni i właściciel już o tym wie :)
Wlasnie chyba wiecej nie dam... na eBay takie sztuki chodza po 600-700€..tylko wiadomo w lepszym stanie..
Cytat:
Zamieszczone przez
ernest319
Wlasnie chyba wiecej nie dam... na eBay takie sztuki chodza po 600-700âŹ..tylko wiadomo w lepszym stanie..
Chodzą po 600-700E czy tyle chcą właściciele ? Jeżeli byłyby części i możliwość naprawy to można dać za to szkło w dobrym stanie 3 tys.
Sam jestem ciekaw za ile pójdzie. Dam 400zł bo tyle jestem w stanie poświęcić na kilka miesięcy zabawy z tym szkłem :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Tom77
Chodzą po 600-700E czy tyle chcą właściciele ? Jeżeli byłyby części i możliwość naprawy to można dać za to szkło w dobrym stanie 3 tys.
Sam jestem ciekaw za ile pójdzie. Dam 400zł bo tyle jestem w stanie poświęcić na kilka miesięcy zabawy z tym szkłem :)
Jutro sie konczy aukcja zobaczymy ile ludzie dadza..