zgadzam się z Kolegą modelkę masz dobrą, nie jestem fanem makro, a portreciki super sparwa,
dzieci temat rzeka,
masz tą przewage nade mną, że Twoja modelka już pozuje, bo mój model jak na razie ciężko... ;)
Wersja do druku
daviddark pilnować, aby nie było bałaganu (ewentualnie wyciąć to co znaleźć w kadrze się nie powinno) - zapamiętałam, jak wyjdzie w praktyce - zobaczymy :)
igor58 kompozycja (czyli nie bałaganić) i światło - ok, dziękuję :)
Co do modelki - jak tylko wyzdrowieje, wezmę ją na spacer i na tyle ile jej cierpliwości starczy - popróbuję.
Bangi oj z tym pozowaniem to ciężka sprawa, wszystko jest na zasadzie "jak postoisz 3 sekundy to ciocia wydrukuje Ci kolorowankę":lol: - chociaż nie zawsze to działa, na pierwszym zdjęciu wolała tańczyć ;) Twój model - może i pozować jeszcze nie chce... ale zdjęcie nr 7 - nie znam się na sprawach technicznych, ale patrząc na nie, nie sposób się nie uśmiechnąć :)
tak jak napisałam w tytule jak na razie, będzie tu wszystko - portret był, kwiatki były, czas na ptaszki, potem jeszcze jakiś widoczek... a później biorę się za konkretną naukę i konkretną drogę :) i może już nie będzie takiego bałaganu ;)
5.
to skrzydło to sama bym chętnie domalowała....
no ta 7 to pisałem jak powstała :)
"ptoszki" fajne... ;) ale to skrzydło... szkoda... ale poza tym zdjęcie ok ;)
troszke przepalone czoło i włosy... tło tez... ale nie poddawaj się... walcz dzielnie :)