A u mnie sklada sie akurat tak dobrze, ze premie za która zamierzam nabyć to i owo wypłacaja u mnie w marcu czyli akurat jak większość forumowiczów przewiduje obniżki :grin: :grin: :grin: Tyle że to jescze 3 miechy :?
Wersja do druku
A u mnie sklada sie akurat tak dobrze, ze premie za która zamierzam nabyć to i owo wypłacaja u mnie w marcu czyli akurat jak większość forumowiczów przewiduje obniżki :grin: :grin: :grin: Tyle że to jescze 3 miechy :?
byle tylko do tego czasu kurs się nie sypnąłCytat:
Zamieszczone przez kami74
bo jak euro będzie kosztować 4,20 to krucho z obniżkami 8-)
Mało prawdopodobne - byłem niedawno na bardzo ciekawym spotkaniu w Warszawie gdzie na temat kursu wypowiadało się wiele autorytetów (m.in. minister Gronicki). Oczekiwania są na ogół zbieżne - maksymalnie możemy zobaczyć na koniec 2006 roku okolice EUR=4,1 PLN. Ostatnio nawet na to konto założyłem się ze znajomymi - albo ja bedę pił winko albo będę stawiał na koniec 2006 roku :DCytat:
Zamieszczone przez pebe
to może jeszcze jeden zakładzik Costus?... :D
ja mówię, że 4,1 a może nawet 4,20 zobaczymy jeszcze przed wakacjami
obecna ekipa rządząca nam to zagwarantuje
a, i dodam tylko, że Mirek Gronicki póki był jeszcze w roli ministra z oczywistych powodów nie mógł straszyć wizjami rozwałki bo to by był samobój :D
to co i za ile kupiłeś pochwal się :)Cytat:
Zamieszczone przez pebe
Tak, tak szukasz sklepu np. na kupujemy czy skapiec (szukalem sklepu w W-wie) cena najnizsza za body 350D = 2699zl wiec dzwonie do nich. Facet mi najpierw mowi ze Canon wycofal sie ze sprzedazy samych Body!Cytat:
Zamieszczone przez AGO
Zostałem porazony i malo brakowalo parsknal bym smiechem....
Wiec kolejne moje pytanie: "a jaką gwarancję dają" pan mowi ze to zalezy od dostawy. Ja !????? Od czego zalezy? On: W niektorych dostawaj jest eurogwarancja Cannon Polska, a w niektorych ich gwarancja....
A tak patrzac na ceny, to cena uzalezniona jest obecnie tylko i wylacznie od marzy sklepu i ceny euro. Roznice sa naprawde niewielkie 100-200zl.
To tak samo jak nie ma sensu kupowanie w USA tam Kita kupisz za 900$ a tu 970$...