Nie, no oczywiście nie samo lustro tylko mechanizm. Taki "skrót myślowy".
Napisałem o tym, dlatego, że w jednej z aukcji sprzedający pisał o tym jako o "częstej usterce". Ale pewnie jest tak jak napisałeś ....
Wersja do druku
Nie, no oczywiście nie samo lustro tylko mechanizm. Taki "skrót myślowy".
Napisałem o tym, dlatego, że w jednej z aukcji sprzedający pisał o tym jako o "częstej usterce". Ale pewnie jest tak jak napisałeś ....
Uzywalem tego body przez rok i kompletnie nic sie nie działo. To jest jedna z lepszych konstrukcji Canona. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Miałbym go do dzisiaj gdyby nie okazyjny zakup 7D :)
No ja właśnie poluję na jakieś 50 w dobrym stanie. 7D mi jakoś nie podchodzi.....
ty no to weź zobacz tu:
http://canon-board.info/showthread.php?t=75610
dosłownie przed chwila zamieściłem ten wątek. może skorzystasz.
A dzięki, dzięki - ciekawa oferta ....
Jesteś widzę użytkownikiem 50D. I jak opinia ?
A.
Też jestem użytkownikiem 50D. "Przeżyłem" naprawę układu lustra na Żytniej za 280pln po 2latach użytkowania i ok.15kklapnięciach, ale i tak jestem z niego zadowolony.
Też jestem ciekawy. Inny rozkład klawiszy ? Gorzej leży w dłoni ?
Szwagrowi tez cos nie pasuje 7D- jak on to powiedzial " nie mozemy sie zaprzyjaznic"
Mial 350D,robi tez analogami, ale od jakiegos czasu nie pasuje mu wielkosc lustra i szuka czegos malego. FujiX100,Canon S95.
Tez chetnie przeczytam co nie pasuje w 7D koledze z forum ;)
posiadam obydwa (50D i 7D)
Ja, jako pierwsze body nabyłem 50D potem 7D
dla mnie między 50D a 7D jest "przepaść", głównie jeżeli chodzi o AF
zewnętrznie z przodu jeden od drugiego praktycznie się nie różni, 7D od strony wyświetlacza przypomina 5DmkII
jeżeli ktoś używał 40D lub 50D to nie wiem jak może "nie polubić" 7D
P.S.
bawiłem się 60D i o nim mogę powiedzieć że mi nie przypadł...