Odp: Proshow Producer - jakość zapisu
Witam serdecznie,
Mam problem z Proshow Producer 4.5 a mianowicie utworzyłem pokaz z kilkunastu zdjęć,efektów i przejść.Przed zamknięciem programu zapisałem pokaz w komputerze jednak przy ponownym otwarciu okazało się że,brakuje kilku zdjęć,i styli. Program nie może znaleźć plików.Proszę o pomoc.
: Proshow Producer - usuwanie czerwonych oczu.
Bardzo proszę o podpowiedż jak w programie Proshow na zdjęciu usunąć czerwone oczy. Ponieważ po wybraniu - Warstwy - Edycja - czerwone oczy - naznaczeniu myszką oka i naciśnięciu - OK - pozostaje
mi kwadracik czarny na oku.
Usuń w innym programie i podmień zdjęcie.
Witam chodzi mi o kupno programu Pro show Producer lub Pro show Gold,
jak załatwić krok po kroku zakup tego programu
jest w $ mam konto w PL,nie znam angielskiego i tłumacze wszystko w google.
testuję ich oby dwa mam wersje trial i nie moge pozbyc się tego paska z ich reklamą
czy mógłbys mi udzielić wskazówek? plis?
No przecież Ci napisałem czego nie rozumiesz????
U mnie jest jeszcze gorsza jazda.
Mam Proshow Producer v4.52.3053
Do niedawna było wszystko OK, ale ok. miesiąc temu postanowiłem ściągnąć triala v6.
Po zainstalowaniu działał przez 2 tygodnie. Nie chciałem kupować tej wersji, więc ją odinstalowałem i zainstalowałem swoją v4.
I teraz zaczyna się jazda. Na wynikowych plikach EXE jest straszna pikseloza (niestety nie mogę zrobić screena). Wcześniej tego nie było. Do projektu dodaję duże zdjęcia, w programie ustawiam na najlepszą wielkość i jakość i dalej lipa. Wszelkie próby dostosowania rozdzielczości opisane w pierwszych postach, nie dają rezultatu.
Utworzyłem plik EXE i odpaliłem go na drugim laptopie i tam...!!!!!!
Przy pierwszym uruchomieniu pokazu było OK (krawędzie były gładkie), przy drugim była pikseloza, a przy kolejnych znów OK.
Ten sam plik przekopiowany znów do laptopa na którym był tworzony pokaz, nadal jest bardzo złej jakości.
Walczę z tym od dwóch dni. Może ze zmęczenia popełniam jakiś szkolny błąd? Jestem tak zdesperowany, że jestem w stanie dać buzi z jęzorem osobie która podpowie mi jak wyeliminować problem :)
Poniżej screen z ustawieniami przed tworzeniem pliku EXE.
--- Kolejny post ---
I jeszcze jedno. Jak zresetować program Proshow Producer?
A może odinstalować, wyczyścić rejestr regcleanerem, potem porzucone foldery odkurzaczem i zainstalować jeszcze raz?
Mam REVO UNINSTALER PRO, także wyrywam programy z korzeniami, czyściłem rejestr i mam też IObit PRO do czyszczenia i konserwacji systemu. Mimi to po ponownym zainstalowaniu PSP v4, zauważyłem że pewne parametry programu nie są ustawione domyślnie, tylko są zaimportowane z odinstalowanej wersji v6. Świadczy to chyba o tym że gdzieś zostały jeszcze jakieś resztki triala ale nie mam pojęcia jak się do nich dobrać. Reinstalki robił raczej nie bedę.
Skorzystaj z przywracania systemu - cofnij się w czasie do momentu sprzed instalacji triala i zainstaluj swoją wersję ponownie. To chyba najprostsza metoda :)
Do usuwania pozostałości po programach to jv16 Power Tools i CCleaner.
Zrobiłbym tak, w pierwszej kolejności kopia rejestru z tej chwili - programem Erunt
Zainstalowałbym tą wersję, która krzaczyła jeszcze raz, ale z rejestracją zmian przez j.w.
Odinstalowałbym systemowo od tyłu po kolei (obie wersje), wyczyścił rejestr jv16 Power Tools-em i CCleaner-em, a następnie zaistalował - to co działało dobrze i wówczas kolejna kopia rejestru Erunt-em.